بنفشش ماله موهای شکننده و وزداره من موهام وز نیست ولی در اثر رنگ ضعیف شده بود و گره داشت دیگه ...
زردش واس موخوره و ایناس،، من موهام نرمه ولی پراکنده ست، بدحالته، بنظرت بدرد موهای من میخوره بنفشش؟؟؟
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
زردش واس موخوره و ایناس،، من موهام نرمه ولی پراکنده ست، بدحالته، بنظرت بدرد موهای من میخوره بنفشش؟؟؟
والا به درد منکه خورد
نمیدونم باز میخوای امتحان کن
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا به درد منکه خورد نمیدونم باز میخوای امتحان کن
شما موهاتون زبر و بدحالته؟؟
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
الان اینو میزنم هم نرم میشه هم تقویت شده انگار تارهاش دونه دونه میشه و به هم نمیچسبه و شکننده نیس
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام من خودم سرم توی خونه درست میکنم هم طبیعی وهم کم هزینه.آموزشش رو توی یوتیوب گذاشتم .لینکشو پایین میزارم..علاوه بر سرم مو رژ لب وانواع تونر وکرم روز وشب هم آموزش میدم