2821
2789
عنوان

سرم مو

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 35 پست
قیمتشم بگید لطفاوفیک نداره؟

فکر کنم حدود ۶۰-۷۰ باشه دقیق یادم نیست چون من خریدای دیگه هم کردم باهاش نفهمیدم این چند شد 

فیکش نمیدونم هست یا نه ولی اگه تهرانی من از فروشگاه ژاندارک سر قلهک خریدم مادر شوهرم خیلی ساله مشتریشونه مطمئنم جنس فیک نمیدن 

My way or 👉🏼 Highway 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=47265871]فکر کنم حدود ۶۰-۷۰ باشه دقیق یادم نیست چون من خریدای دیگه هم کردم باهاش نفهمیدم این چند شد  فی ...[/QUOTE

نه تهران نیستم عزیزم فیتو 60 70 یا اورال؟

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
واقعا ممنون عزیزدلم دعات میکنم خیلی اذیتم واسه خشکی موهام امروز میرم میخرمش😘😘😘❤❤

ایشالا ک راضی باشی..من همه چی رو امتحان کردم حتی قیمت پایین تر دنی وان و پولو هم خوبن.ده تومن

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
میگم بنفشش به چه درد میخوره؟

بنفشش ماله موهای شکننده و وزداره 

من موهام وز نیست ولی در اثر رنگ ضعیف شده بود و گره داشت دیگه اینو گرفتم راحت شدم کلی دعاش میکنم سازندشو 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
بنفشش ماله موهای شکننده و وزداره  من موهام وز نیست ولی در اثر رنگ ضعیف شده بود و گره داشت دیگه ...

سرم موی فولیکا منظورتونه که ازش راضی بودین؟

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
ممنون میخوام یه رنگ موهم بگیرم تا 20تومن چه مارکی خوبه واسه موهای من که خشکه 

نمیدونم عزیزم از خود فروشنده سوال کن بهت میگه یا یه تاپیک دیگه بزنی راهنماییت میکنن 

My way or 👉🏼 Highway 
سرم موی فولیکا منظورتونه که ازش راضی بودین؟

نه عزیزم ماسک مو 

خیلی عالیه 

هم طلاییش خوبه هم بنفشش 

من از بنفشش راضی ترم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚