2777
2789
عنوان

اون کتابی که برای خوندنش تا صبح نخوابیدین چی بود🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 37621 بازدید | 777 پست
میشه یه کتاب جنایی خوب معرفی کنی بهم؟

دختری در قطار

بیمار خاموش

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سنگ کاغذ قیچی

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
انقدر تعریف کردی فردا حتما میخونم

خیلی قشنگن بخدا🥹مثلا گوهر یکدانه داستان اصلیش گمونم از صفحه ۴۰ و اینا شروع میشه اگ واست خسته کننده بود کنار نزاری حتما بخون ..دیگ چقد تاکید کنم ک حتما بخونی🤣

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
😂😂خودم با رمان بیدار موندم ولی کتاب خوب نه متاسفانه

هدیه ای که معرفی کردم یادتون نره بخونین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

تو گوگل بزن شک نکن از خوندنشون پشیمون نمیشی انقد قشنگ بودن ک دلم میخواد برگردم ب قبل خوندنشون هر دو ...

تو گوگل زدم خلاصه کتاب اولی و نزده بود

حتما میخونم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

سلامممچه ژانری داره؟

اولش عاشقانه ست ولی بعدش میشه آموزنده ، من ۱۰ سال هست که ازدواج کردم وبعد ازدواجم این رمان و رمان های دیگه ای رو خوندم که اگه قبل ازدواجم میخوندم یه جور دیگه با مشکلات زندگی برخورد میکردم ، دوتا رمان که قبل زندگی متاهلی شدیدا پیشنهادش میکنم ، اول بامداد خمار هست دوم دالان بهشت 

اینا فرق داره عزیزم من از این رمانال آبکی نمیخونم اصلا بخون ک پشیمون نمیشی اصلا چون بی نظیرن

حالت زندگینامه دارن؟

زندگینامه با محتوا قبلا یک نمونه خوندم بعد از این همه سال وقتی بهش فکر میکنم حالم خوب میشه