رمان شب های گراند هتل و گوهر یکدانه❤️🥺تا ابد قشنگ ترین رمان هایی هستن که خوندم محشرن محشر نصف شب از ...
موضوعشون چیه؟
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
من با رمان بیدار میموندم تا ساعت ۶ ولی خب چرت بودن اکثرا
کتاب همش تو یه موقعیت خوب می خوندم که بتونم نوت برداری کنم
تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/
تو گوگل بزن شک نکن از خوندنشون پشیمون نمیشی انقد قشنگ بودن ک دلم میخواد برگردم ب قبل خوندنشون هر دو حالت سرگذشت دارن ینی یکی زندگی نامشو تعریف میکنه وای ک چقد قشنگن🥹🥹