2777
2789
عنوان

اون کتابی که برای خوندنش تا صبح نخوابیدین چی بود🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 37621 بازدید | 777 پست
رمان شب های گراند هتل و گوهر یکدانه❤️🥺تا ابد قشنگ ترین رمان هایی هستن که خوندم محشرن محشر نصف شب از ...

موضوعشون چیه؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رمان شب های گراند هتل و گوهر یکدانه❤️🥺تا ابد قشنگ ترین رمان هایی هستن که خوندم محشرن محشر نصف شب از ...

خودم رمان خیلی میخوندم 

صفحات زیاد توی زمان کم😂اما تاثیرات خوبی نداشت

من با رمان بیدار میموندم تا ساعت ۶ ولی خب چرت بودن اکثرا 

کتاب همش تو یه موقعیت خوب می خوندم که بتونم نوت برداری کنم 

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

موضوعشون چیه؟

تو گوگل بزن شک نکن از خوندنشون پشیمون نمیشی انقد قشنگ بودن ک دلم میخواد برگردم ب قبل خوندنشون هر دو حالت سرگذشت دارن ینی یکی زندگی نامشو تعریف میکنه وای ک چقد قشنگن🥹🥹

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
خودم رمان خیلی میخوندم صفحات زیاد توی زمان کم😂اما تاثیرات خوبی نداشت

اینا فرق داره عزیزم من از این رمانال آبکی نمیخونم اصلا بخون ک پشیمون نمیشی اصلا چون بی نظیرن

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
پس اسم و موضوعش رو هم بگین لطفا

تقریبا هر کتابی شروع کنم انقد پاش میمونم تا یکی دو روزه تموم بشه