2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون ویژگی هارو داشت واقعا.حست میگه چن سال دیگه میاد؟ ببین تا حالا منو از نزدیک ندیده حرفامون مجازی ب ...

زیاد یمشه ولی خیلی نه ولی دوست داشتنش بیشتر میشه کسیو دوست نداره 

تورو پایین نمیبینه اما اگه خودتو کوچیک کنی  یک بار پیشش دیگه از چشمش میفتی و میشی یه ادم عادی 

ازدواجتون هم نزدیک نیست 

یک انسان مردُم دوست😊
زیاد یمشه ولی خیلی نه ولی دوست داشتنش بیشتر میشه کسیو دوست نداره تورو پایین نمیبینه اما اگه خودتو کو ...

حست میگه چن وقت دیگه میاد دوسال دیگه؟یا بیشتر

ادم احساساتی میشه برام؟چرا میگی ازدواج نکنم باش بهتره؟

یه چیزی این سوال خیلی مهمه چرا دلش نمیخواست باهام رل بزنه ؟

ببخشید من سوال زیاد میپرسم

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
زیاد یمشه ولی خیلی نه ولی دوست داشتنش بیشتر میشه کسیو دوست نداره تورو پایین نمیبینه اما اگه خودتو کو ...

چیکار کنم سریع تر بیاد و بیشتر بخواد منو؟

چرا هیچوقت اونقدر زیاد به قولت نمیخوادم

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
حست میگه چن وقت دیگه میاد دوسال دیگه؟یا بیشترادم احساساتی میشه برام؟چرا میگی ازدواج نکنم باش بهتره؟ی ...

چون فک میکنه بهتر از تو براش هست و همیشه اینو میزنه تو سرت بعد ازدواج برای همین میگم ازدواج خوب نیست و هیچوقت عشقش زیادنمیشه حتی ممکته بقیه رو مقایسه کنه باهات

یک انسان مردُم دوست😊
مهربون چهره متین وزیبا صدای خوب گفتم که یه حرکتی بزنی احتمالش زیاده❤

ارهههه درسته خیلی درسته صداش زیبا مثلا چ حرکتی بزنم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

چیکار کنم سریع تر بیاد و بیشتر بخواد منو؟چرا هیچوقت اونقدر زیاد به قولت نمیخوادم

باهاش صحبت کن صحبت حل میکنه اینچیزارو و اینکه سعی کن علاقشو بیشتر کنی هرطوری که فکر میکنی خوبه خیلی خودتو در دسترسش نزار

یک انسان مردُم دوست😊
مهربون چهره متین وزیبا صدای خوب گفتم که یه حرکتی بزنی احتمالش زیاده❤

بنظرت با کسی نیس 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم