2777
2789
زیر بیست و پنج سالی؟ازدواجت نزدیکه ولی خیلی نهحالت پیشش خوبه❤خودت خیلی مهربونی و احساس میکنم لاغر ان ...

بله زیر ۲۵ هستم بنظرتون چند سالگی ازدواج میکنم؟چکارست و چطوریه شخصیت و ظاهری؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امکانش هست

آجی اگ با کسی پس چرا بعدا میاد سمت من میشه بگی دیگ چی حس میکنی

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

آجی اگ با کسی پس چرا بعدا میاد سمت من میشه بگی دیگ چی حس میکنی

نگفتم با کسیه گفتم امکانش هست شاید از تو خوشش میاد و بعد اون قراره بیاد ولی احساسم میگه با کسی نیست 

یک انسان مردُم دوست😊
نگفتم با کسیه گفتم امکانش هست شاید از تو خوشش میاد و بعد اون قراره بیاد ولی احساسم میگه با کسی نیست

خداخیرت بده عزیزم پیجمو داره فهمیده منم بنظرت خیلی دوستدارم بهش بفهمونم منم نمیدونم منو شناخته یا ن 

منم حسم خوبه هروقت خواستی ازم بپرس برا جبران جوابت

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

خداخیرت بده عزیزم پیجمو داره فهمیده منم بنظرت خیلی دوستدارم بهش بفهمونم منم نمیدونم منو شناخته یا ن ...

چقد دوسم داره؟

میدونم ولی دوست دارم بگی ببینم چقد حست درسته😂😕

یک انسان مردُم دوست😊
خداخیرت بده عزیزم پیجمو داره فهمیده منم بنظرت خیلی دوستدارم بهش بفهمونم منم نمیدونم منو شناخته یا ن ...

اگه اسم خوته فهمیده اره و اگه فالوت کرده مطمئن باش میدونه

یک انسان مردُم دوست😊

عزیزم منو نگفتی🌹

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

گفتم که زیاد دور نیست ازدواجتون ولی نزدیک هم نیست

شغلش احساس میکنم دولتی نیست ولی حقوق خوبی میگیره

ظاهرش هم مثل خودت ارومه و اندام نه چاق و نه لاغری داره

یک انسان مردُم دوست😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز