mahshidotj مدیر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 438 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 4139 بازدید | 546 پست دوست ندارم ناراحت شید ولی جواب میدم جایی رو هم که بتونم با توجه به تجربم و رشتم روانشناسانه کمکتون میکنم❤ یک انسان مردُم دوست😊 1403/07/08 | 00:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahshidotj مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 438 ارهههه درسته خیلی درسته صداش زیبا مثلا چ حرکتی بزنم دیگه اینو باید خودت بدونی چی تحریکش میکنه به سمت این موضوع یک انسان مردُم دوست😊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25209 زیر بیست و پنج سالی؟ازدواجت نزدیکه ولی خیلی نهحالت پیشش خوبه❤خودت خیلی مهربونی و احساس میکنم لاغر ان ... بله زیر ۲۵ هستم بنظرتون چند سالگی ازدواج میکنم؟چکارست و چطوریه شخصیت و ظاهری؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
کاکتوسرنگی عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6841 امکانش هست آجی اگ با کسی پس چرا بعدا میاد سمت من میشه بگی دیگ چی حس میکنی درخواست دوستی ندید بدون اطلاع قبلی ندید من برگشتم
arezoooo80 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 3228 نه ب نظرم برنگردی هم بهتره دخالت زیاده حس میکن:) در جریان تاپیکام بودی یا از خودت میگی؟چقدر دقیق قرص من اون چشم پر از بغض توععع
mahshidotj مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 438 آجی اگ با کسی پس چرا بعدا میاد سمت من میشه بگی دیگ چی حس میکنی نگفتم با کسیه گفتم امکانش هست شاید از تو خوشش میاد و بعد اون قراره بیاد ولی احساسم میگه با کسی نیست یک انسان مردُم دوست😊
mahshidotj مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 438 در جریان تاپیکام بودی یا از خودت میگی؟چقدر دقیق والا اولین باره اسمتونو میبینم😐 یک انسان مردُم دوست😊
arezoooo80 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 3228 والا اولین باره اسمتونو میبینم😐 اولین حس شیشمی ای هستی که بهم درست گفته به خاطر همون تعجب کردم چه جالب🥰🙏 قرص من اون چشم پر از بغض توععع
کاکتوسرنگی عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6841 نگفتم با کسیه گفتم امکانش هست شاید از تو خوشش میاد و بعد اون قراره بیاد ولی احساسم میگه با کسی نیست خداخیرت بده عزیزم پیجمو داره فهمیده منم بنظرت خیلی دوستدارم بهش بفهمونم منم نمیدونم منو شناخته یا ن منم حسم خوبه هروقت خواستی ازم بپرس برا جبران جوابت درخواست دوستی ندید بدون اطلاع قبلی ندید من برگشتم
mahshidotj مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 438 خداخیرت بده عزیزم پیجمو داره فهمیده منم بنظرت خیلی دوستدارم بهش بفهمونم منم نمیدونم منو شناخته یا ن ... چقد دوسم داره؟میدونم ولی دوست دارم بگی ببینم چقد حست درسته😂😕 یک انسان مردُم دوست😊
mahshidotj مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 438 خداخیرت بده عزیزم پیجمو داره فهمیده منم بنظرت خیلی دوستدارم بهش بفهمونم منم نمیدونم منو شناخته یا ن ... اگه اسم خوته فهمیده اره و اگه فالوت کرده مطمئن باش میدونه یک انسان مردُم دوست😊
12345بانو عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 15087 فکر میکنم ناموفقه رابطتون و تو داری براش طلاش میکنی درسته؟و مقصر هم شوهرتونه فکر نمبکنم حل بشه رابطه من و خواهرم ناموفقه؟شوهرم کینه ایه یخ حرفی از خواهرم شنیده ول نمیکنه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25209 بله زیر ۲۵ هستم بنظرتون چند سالگی ازدواج میکنم؟چکارست و چطوریه شخصیت و ظاهری؟ عزیزم منو نگفتی🌹 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mahshidotj مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 438 رابطه من و خواهرم ناموفقه؟شوهرم کینه ایه یخ حرفی از خواهرم شنیده ول نمیکنه موفقه شوهرتم باید یکم صحبت کنی باهاش یک انسان مردُم دوست😊
12345بانو عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 15087 موفقه شوهرتم باید یکم صحبت کنی باهاش فایده نداره خسته شدم این وسط خواهرم از شوهرم گلایه داره شوهرم از خواهرم دیگه نمیتونم واقعا
mahshidotj مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 438 بله زیر ۲۵ هستم بنظرتون چند سالگی ازدواج میکنم؟چکارست و چطوریه شخصیت و ظاهری؟ گفتم که زیاد دور نیست ازدواجتون ولی نزدیک هم نیستشغلش احساس میکنم دولتی نیست ولی حقوق خوبی میگیرهظاهرش هم مثل خودت ارومه و اندام نه چاق و نه لاغری داره یک انسان مردُم دوست😊