2821
2789
مهاجرت رو احساس نمیکنم ولی ازدواج میکنی نزدیک نیست تایمش ولی مرد خوبیه و احتمال میدم یه بار ازدواج ک ...

مشخصات ظاهری منو بگو

اونی ک توی فکرشم.چی فکر می کنه در مورد من؟

در مورد من و آینده م هر چی حس میکنی بگو 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کی ازدواج میکنم و چطوریه؟سنتیه؟حال دلم پیشش چطوریه؟

زیر بیست و پنج سالی؟

ازدواجت نزدیکه ولی خیلی نه

حالت پیشش خوبه❤

خودت خیلی مهربونی و احساس میکنم لاغر اندامی

و نمیشه گفت کاملا سنتی ولی اره 

یک انسان مردُم دوست😊
بهم پیام میدده؟؟؟

احساس میکنم نمیده 

و یه رابطه داشتی که ناموفق بوده درسته؟

مقصرش هم فک میکنم خودت بودی کار خاصی نکردی ولی مقصر بودی

یک انسان مردُم دوست😊
گلم توروخدا جواب منم بده این هفته شوهرم میذاره برم خونه خواهرم؟مشکلش با خواهرم حل میشه؟

فکر میکنم ناموفقه رابطتون و تو داری براش طلاش میکنی درسته؟

و مقصر هم شوهرتونه 

فکر نمبکنم حل بشه

یک انسان مردُم دوست😊
احساس میکنم خیلی دوستت نداره و خوشش میاد از چهرت ولی ممکنه داشته باشید و نزدیک نیست تایم اومدنش

اون ویژگی هارو داشت واقعا.

حست میگه چن سال دیگه میاد؟ ببین تا حالا منو از نزدیک ندیده حرفامون مجازی بوده بنظرت با دیدنم از نزدیک به عشق واقعی میرسه؟ توجهش بهم زیاد میشه ابراز علاقه یا همونه؟ کسی رو بیشتر من دوست داره؟من و در برابر خودش خیلی پایین میبینه؟راجب ازدواجمونم خیلی تمرکز کن عزیز

مرسی گلم تو حست واسه من درسته برام تمرکز کن 

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
عزیزم من مهر سال آینده دوباره برمی گردم به کارم یا نه ؟اختلاف برادرام ختم به خیر میشه ؟

بله ختم به خیر یمشه 

شاید مهر اینده نشه ولی احتمالش زیاده برگردی❤

یک انسان مردُم دوست😊
مشخصات ظاهری منو بگواونی ک توی فکرشم.چی فکر می کنه در مورد من؟در مورد من و آینده م هر چی حس میکنی بگ ...

اونی که توی فکرشی بهت فکر نمیکنه 

ازدواج داری عاشقانه نیست ولی خوشبختی 

یک انسان مردُم دوست😊
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز