2777
2789
عنوان

عشق سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مقایسه نمیکنم ولی حقم نبود بچه م زجر بکشه من خیلی خستم خیلی

عزیزم برای خودت میگم میدونم سخته میدونم دوست داشتی به عشقت برسی و یه زندگی با عشق رو تجربه کنی ولی خوب شاید اصلا با اون ازدواج میکردی مادره نمیذاشت زندگیتون بشه و کارت به طلاق میکشید نمیدونیم که 

نمیدکنم بچه ات چه مشکلی داره ولی ان شاءالله به حق پهلوی شکسته حضرت زهرا شفا پیدا کنه

تاپیک منو در مورد بچه دار شدن بخون

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
پارک هم میرم همه زل میزنن به بچه م داغون تر میشم انگار خدا همه ی درا رو به روم بست

متاسفانه فرهنگ سازی نشده در این زمینه من تا بتونم نگاه نمیکنم هر چقدرم ناراحت بشم برای اون بچه نگاهمو مثل یه بچه عادی ازش برمیدارم 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
نه فعلا نداره ولی ظاهرش خیلی تو معرض دید هست از آینده ش بسیار نگرانم نمیشه گفت مشکل داشته باشه یا نه

دختر فکر آینده دور بزار واسه همون موقع .. به گذشته نگاه کن چه بسیار موضوعاتی بودن که بابتش غصه خوردی ولی هیچ وقت به بدی که تو فکر میکردی اتفاق نیافتاد .. تو حال زندگی کن به خودت وبچت برس ..از بزرگ شدنش لذت ببر .فک کن هنوز بیست ساله ای واسه خودت برنامه بریز از زندگیت لذت ببر .

عزیزم برای خودت میگم میدونم سخته میدونم دوست داشتی به عشقت برسی و یه زندگی با عشق رو تجربه کنی ولی خ ...

درسته ولی یه حسرت شد برام شاید اگر شوهرم دلسوز می‌بود این چنین نمیشد فداتم عزیزم ممنون از دلگرمی هاتون

سرش به بدنش مقداری کوچیکه

سلام

چند وقتشه

یه آقایی رو دیدم همین مشکل رو داشت. سرش یه مقدار کوچکتر از بدن. قد بلند. سوپرمارکت داره. ظاهرا هم مشکل ذهنی نداره. حرف زدن و حساب کردن و پول حساب کردنش که کاملا طبیعی

یه آقای دیگه هم کارگر یه فست فودیه. برخورد نداشتم ولی ظاهرا سالمه

یکی از اقواممون پسر هیدروسفاله. فکر کنم کلاس ۴ یا ۵. کوچیک که بود حدود ۳ سالش سرش خیلی مشخص بود بزرگه و رگ سرش خیلی برجسته بود. به مرور سایز سرش اندازه ش درست شد . الان سایز سرش نرماله . هوشش هم مشکلی نداره و زرنگه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.