2789
عنوان

عشق سابق

427 بازدید | 26 پست

وقتی دانشجو بودم باهاش آشنا شدم خیلی همه چیز خوب پیش می‌رفت هیچ خطایی ازمون هیچ وقت سرنزد عاشق سادگی و پاکی من بود تا اینکه دانشگاه تموم شد و دو سال هم گذشت و من همچنان دوسش داشتم رفته بود سربازی بعدش مادرش نذاشت درسته شرایط کاری چندانی نداشت ولی پدرش همه چیز داشت البته اینم بگم در حد هم بودیم و از لحاظ مالی هم سطح و خوب بودیم من دیدم این دوست داشتن ممکنه مارو به گناه بکشونه و خواستگارهای متعددی داشتم ولی ته دلم با همون پسره بود طوریکه جلو نیومد ولی عاشقم بود به این شک ندارم.گذشت و من ازدواج کردم شوهرمم آدم بدی نیست ولی من نتونستم عاشقانه دوسش داشته باشم البته خودشوهرمم مقصر هست تا حدودی.من تو این سالها خیلی زجر کشیدم شوهرم هیچ وقت بهم محبت نکرد همیشه احساس بدبختی با منه بچمم مشکل داره نگاه میکنم دلم خون میشه خسته شدم از همه چیز.امروز دست بچه هامو گرفته بودم و از خیابون می‌گذشتیم که یهو دیدم ماشین جلویی همون دوست دوران دانشگاهمه زود خودمو گم و گور کردم ولی دلم سوخت اونم ازدواج کرده و بچه هم داره از آشنا ها شنیدم ولی من هیچ وقت من سابق نشدم هیچ وقت الآنم کلی مشکلات دارم تو زندگیم هیچ چیز به من نساخت

زندگی خودش به تنهایی کلی سخت دیگه بخوای به این چیزها فک‌کنی میشه نمک روی زخم سعی کن خودت خودت و خوشبخت کنی قرار نیست کسی تو رو خوشبخت کنه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

یه سوال شماهایی که میگین عشق سابق منظورتون اینه که واقعا دیگه دوسش ندارین و فقط در گذشته عاشقش بودین ؟

یا چی؟...

و یه سوالم از شما دارم استارتر وقتی یکی دیگه رو دوس داشتی چجوری ازدواج کردی؟ 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه سوال شماهایی که میگین عشق سابق منظورتون اینه که واقعا دیگه دوسش ندارین و فقط در گذشته عاشقش بودین ...

نظر شخصی من اینه که اگر دو نفر به قصد ازدواج دوست بشن و هیچ خطایی ازشون سرنزنه هیچ وقت همو فراموش نمیکنن واین عشق همیشه تو ذهن می مونه

یه سوال شماهایی که میگین عشق سابق منظورتون اینه که واقعا دیگه دوسش ندارین و فقط در گذشته عاشقش بودین ...

افتادم رو دنده ی لج دیدم کاری نمیکنه نخواستم موقعیت های بهتر رو ازدست بدم 

عزیزم ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
درسته ولی گاهی اوقات جیگرم میسوزه از این همه مشکلات

هرچقدر بیشتر بهش فکر کنی و بها بدی برات اذیت کننده میشه چیزی که نتونستی به دست بیاری و بی خیال شو الان بچسب به شوهرت و بچه هات دلت خوش باشه عزیزم بلند شو یک چیز خوشمزه درست کن با بچه ها برو پارک هرچی انرژی مثبت را جذب خودت کن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
من مقایسه نمیکنم ولی حقم نبود بچه م زجر بکشه من خیلی خستم خیلی

کی میتونه بگه من مشکل ندارم همه دارن کم‌وزیادنداره هرکسی اندازه خودش دارع 

افتادم رو دنده ی لج دیدم کاری نمیکنه نخواستم موقعیت های بهتر رو ازدست بدم

عزیزم منم گاهی اوقات که فکر گذشته از خاطرم رد میشه با خودم میگم صد سال دیگه از گندم زار من وتو مشتی کاه به جا میماند آخر همه این غصه ها وخاطرات هیچ ...پس فقط زندگی کن حتی اگه اونجور نشد که تو میخواستی دوباره از اول شروع کن گور بابای دنیا انقد از اول شروع کن تا یه جایی بالاخره حالت خوب بشه

هرچقدر بیشتر بهش فکر کنی و بها بدی برات اذیت کننده میشه چیزی که نتونستی به دست بیاری و بی خیال شو ال ...

فدات نه بهش فکر نمیکنم ولی زندگی خیلی به من فشار آورد من داغون بچه مم فکرم فقط پیش بچه مو طوریکه کلی شکسته شده چهرم

هرچقدر بیشتر بهش فکر کنی و بها بدی برات اذیت کننده میشه چیزی که نتونستی به دست بیاری و بی خیال شو ال ...

پارک هم میرم همه زل میزنن به بچه م داغون تر میشم انگار خدا همه ی درا رو به روم بست

فدات نه بهش فکر نمیکنم ولی زندگی خیلی به من فشار آورد من داغون بچه مم فکرم فقط پیش بچه مو طوریکه کلی ...

یک به گذشته تا الانت فکر کن به اینکه یک زمانی چه مشکلاتی داشتی و الان دیگه هیچ کدوم نیستن 

توکل کن به حضرت رقیه از نازدونه ی امام حسین میخوام گره های زندگیت و یکی یکی با دستهای کوچولوش باز کنه توکلت به خدا باشه 

عزیزم منم گاهی اوقات که فکر گذشته از خاطرم رد میشه با خودم میگم صد سال دیگه از گندم زار من وتو مشتی ...

درسته ولی در رابطه با بچه م اصلا نمیتونم با این موضوع کنار بیام