2777
2789
عنوان

قده کوتاه🍓🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 65 پست
عزیزم...حرفت کاملا توهین امیز بود....شما قطعا بی نقص نیستی...منم پوستم مثل برفه خوبه بیام بگم قد بلن ...

کی الان توهین کرد😕باز یه تاپیک گزاشتن یکی بپراین وسط بگه من هستم باشه توهستی توخوبی 

عینکتو بزن مجدد کامنت منو بخون 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

161🙂...چرا اخه....قده بلند واقعا زیباست..

به ۱۶۱ و ۱۶۰ میگید کوتاه؟؟؟ تو خیابون ک راه میرید یه نگاهدب اطرافیانتون بندازید. مگه مردم قدشون چنده؟!؟! من ۱۶۳ بودم بعد زایمانها حس میکنم کمی کمتر شدم بازم خودم رو جزو بلند قدا میدونم. اطرافمم با قد ۱۵۰ دکتر داریم. چقدم زرنگ. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
منم ۱۶۱ ام.. همیشه حسرت قد بلندا رو خوردم.. الان خیلی نگران دخترم هستم که نکنه قد کوتاه بشه😔

۱۶۱ کوتاه؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چرا من به خاطر قدم خیلی ضربه خوردم حتی از پارتنرم جدا شدم به خاطرش خانوادش نخواستنم💔🥲

وا دیگ نه انقد دختر...مگ قدت چنده...جسارتا مگ‌پارتنرت ندیدت ک انتخابت کرد؟؟؟

به ۱۶۱ و ۱۶۰ میگید کوتاه؟؟؟ تو خیابون ک راه میرید یه نگاهدب اطرافیانتون بندازید. مگه مردم قدشون چنده ...

والا

من به زور۱۵۵

تو خیابون همه حدودا هم قد خودمم

به نظرم ۱۶۰ دیگه بلند بود

نی نی سایت انگار همه ۱۷۰به بالا 

شوهرا ۲متر 

حالا خوبه اولش گفت توهین نکنید🤣😂

والا توهینی نکردم راستشو گفتم. ضمنن کوتاه وبلند نداره مهم ادبه من اصولا شخصیتم اجازه نظر دادن حتی درمورد دیگرانم نمیده بخودش چون همه زیبایا خاص خودشونو دارن رک حرفمو هرمدلی برداشت کرد مشکل خودشه نه من

والا بااحترام به قد کوتاها که خیلی بانمکن ولی هرچقد قد تدارن عوضش صد متر زبون وبی ادبی دارن جسارتا ه ...

این حرفا درمورد قد چیه یعنی قد یه نفر بلند باشه مسخره کردن داره یا کوتاه بودن عیب و نقص من به شخصه با قد۱۵۳ هم قد بلندارو دوست دارم هم ریزه ها رو آخه هر قدی زیبایی خودشو داره مثلاً با احترام خانم داریم اگر من خودم بلند میشدم خوب نمی‌شدم خانم داریم با قد بلند کلی جذابیت داره من هم با قد کوتاهم جذابیت خودمو دارم

نتیجه گیری میکنیم که هر قد و اندازه ای برای هر انسانی بستگی به جذابیتی داره

....
مرسی الان بعد خوندن پیاما یکمی حس بهتری دارم واقعا

۳۵ سال عمر خدا تا الان بهم داده اولین باره میشنوم به ۱۶۰ میگن کوتاه بنظرم حتی خانم کمتر هم باشع کوتاه محسوب نمیشه. 

وا دیگ نه انقد دختر...مگ قدت چنده...جسارتا مگ‌پارتنرت ندیدت ک انتخابت کرد؟؟؟

۱۵۷.۱۵۸ دقیق نمیدونم

پارتنرم مشکلی نداشت تو تاپیکام هست هنوزم نداره دست برنمیداره مامانش کلی توهین کرد مسخرم کرد نذاشت فقط دعوا انداخت منم گفتم بیا تموم کنیم الانم ول نمیکنه ولی من دیگه نمیکشم

کی الان توهین کرد😕باز یه تاپیک گزاشتن یکی بپراین وسط بگه من هستم باشه توهستی توخوبی عینکتو بزن مجدد ...

بقیه هم اشاره کردن فقط من نبودم..گستاخن بی ادبن زبونشون دو متره انگاردتقصیر ماس فلانن بسارن

خوبه اولش گفتم توهین‌نکنید

ولی خب هرچقدم با کسی ک دیگرانو بخاطر چیزی ک دست خودش نبوده مسخره کنه بحث کنی به نتیجه نمیرسی

منی ک ۱۶۱ ام دوستم ۱۷۰ عه یبار ازین حرفای مسخره نشنیدم ازش