2777
2789
عنوان

قده کوتاه🍓🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 65 پست
والامن به زور۱۵۵تو خیابون همه حدودا هم قد خودممبه نظرم ۱۶۰ دیگه بلند بودنی نی سایت انگار همه ۱۷۰به ب ...

اصلا تعجب کردم. ب قول شما من ک به خانما نکاه میکنم میانگین ۱۵۵، سن بالاتر ها ۱۵۰. درسته قد بلندتر هم داریم ولی میانیگین همینه. اقایون هم میانگین ۱۷۵ و ۱۷۰. قد بلندترها شاید ب چشمشون اومدن فک میکنن همه بلندن. اخه من اصلا ۱۶۰ رو فک میکنم بلنده😐😐

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بقیه هم اشاره کردن فقط من نبودم..گستاخن بی ادبن زبونشون دو متره انگاردتقصیر ماس فلانن بسارنخوبه اولش ...

به جزعینک نیاز به تقویت گیرایی هم داری چون کلا حرفات هیچ ربطی به کامنت ومنظور وحرفای من نداشت 

اوکی هرمدلی دلت میخواد برداشت کن مشکل خودته نه من👌

واااا چه ایراد مسخره ای گرفتن مگه قد پرنسعلی چند بود؟؟

۱۹۰ به بالا بود ولی خیلی همو دوست داریم اصلانم واسمون اهمینی نداشت البته مشکل فقط قد نیست مادرش دختر خواهرشو واسه پسرش در نظر گرفته بود الان میسوخت یه کمم اختلاف طبقاتیمون زیاده البته ما همه ی اینارو از اول میدونستیم و از اول به پسره گفته بودم به درد هم نمیخوریم قبول نکرد ۶ ماه اصرار کرد تا باهاش دوست شم الانم ول کن نیست ولی خب همه میگن خانواده خیلی مهمه فردا عروسشون بشی هزارتا حرف میشنوی مامانم گفت تموم کن🥲ولی ول کن نیست

متوجه منظورت نشدم میشه دوباره لطف کنی

ببین عزیزم ایشون گفتن قد کوتاه وفلان وبیسار 

گفتم بااحترام به قد کوتاها که خودشونم باعث میشن این مدلی ازدیدبقیه باشن قد بلند وکوتاه هیچ معنایی نداره 

من به شخصه چندین مدل دختر باشخصیت مختلف دیدم 

80درصدشون بشدت بی احترامی میکنن وگستاخن و زبون دراز

من کلا به خودم اجازه نمیدم درمورد هیچ چیز هیچکس هیچ نظری بدم فقط چون به شخصه دیدم این مدلی بودن رک نظرمو گفتم وگرنه قد کوتاه وبلند وزشت وزیبا نداره هرکسی زیبایی خودشو داره حالا دیگ این خانم چه فعل وانفعالاتی به ذهن خودش چیده که چی برداشت کنه مشکل خودشه نه من 

متاسفانه بااعتماد بنفس پایین دراین مورد که قدکوتاهم خودش یه خودش تلقین میکنه توهم بدبینی رو داره توهم توهین ونگاه بدداره

۱۹۰ به بالا بود ولی خیلی همو دوست داریم اصلانم واسمون اهمینی نداشت البته مشکل فقط قد نیست مادرش دختر ...

اره حدس میزدم .این بهونه الکی هستش 

معلومه حسابی دوست داره که باز کنارته و هواخواهته 

حالا بنظرم کات نکن بببن شاید تونست دل خونوادشو نرم کنه خدارو چه دیدی 

وقتی قسمت هم باشید سونامیم بیاد نمیتونه شماهارو از هم جدا کنه 

اصن بگو خدا توکل بخودت  برام خوب بخواه

🖤🕊🥀 💟 💍 💟

ببین عزیزم ایشون گفتن قد کوتاه وفلان وبیسار گفتم بااحترام به قد کوتاها که خودشونم باعث میشن این مدلی ...

عزیزم کامنت خودتو یبار دیگ بخون...😑این همه توهین کردی اخلاقو به قد ربط دادی...بیخیال..

عزیزم کامنت خودتو یبار دیگ بخون...😑این همه توهین کردی اخلاقو به قد ربط دادی...بیخیال..

مشکل تو اعتماد بنفس پایینت میدونی مشکلت اینه قد کوتاه خودتو سرکوب کردی سرخودت خودت به خودت با چسبوندن قد کوتاه بخودت وقتی کسی کوچکترین اشاره به قد یا هرصفتی درمورد قدکنه توهم بدبینی و توهین بخودت میگیری 

وگرنه انقدر ملت مشغله دارن که قد یا کوتاه یابلند کسی واسشون اهمیتی نداره

اره حدس میزدم .این بهونه الکی هستش معلومه حسابی دوست داره که باز کنارته و هواخواهته حالا بنظرم کات ن ...

آره خیلی همو دوست داریم ولی منم چون جلوی مامانم مامانش مسخرم کرد زیر فشارم گذاشت که باید تموم کنی منم مجبور شدم سیمکارتمو عوض کردم بیچاره اوند دم در کلی اصرار و فلان بعدش مامانشو راضی کرد فرستاد زنیکه اومد نشست باز همون حرفارو تکرار کرد رفت منم عصبانیشدم که له پسرت بگو دورو بر خونه ی ما نیاد زنگ میزنم پلیس دیروز دیدم اومده نشسته تو ماشین دم در که وفتی رفتم بیرون حرف بزنیم دلم به حالش سوخت به خدا موندم چیکار کنم مجبور شدم از کارمم بیام بیرون حسابدار بودم ایشونم مدیر عامل مامانش اینم زد تو سرم که هرچی داری از پسر من داری الکی حقوق میده فلان در حالی که اصلا ما اومجا اشنا شدیم یعنی قبلا رابطمون من اونجا کار میکردم موندم دیگه چیکار کنم به ته رسیدم اعتماد به نفسمم کشته شده از خودم بدم میاد

مشکل تو اعتماد بنفس پایینت میدونی مشکلت اینه قد کوتاه خودتو سرکوب کردی سرخودت خودت به خودت با چسبوند ...

خواهر میشه بیخیال شی؟من اصن کوتاهه زبون دراز گستاخ...میشه ول کنی؟داری اشکمو درمیاری