2777
2789
عنوان

قده کوتاه🍓🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 65 پست
آره خیلی همو دوست داریم ولی منم چون جلوی مامانم مامانش مسخرم کرد زیر فشارم گذاشت که باید تموم کنی من ...

چقد مامانش قصی القلبه 

مامانش فک میکنه عشق تو از سرش میپره ولی امکان نداره .چقدم حرفای مامانش بی منطق و به دور از عقله .خب حسابدار بودی بنا به زحمتت حقوق میگرفتی .

کاش از کارت بیرون نمیومدی اشتباه کردی هیچ چیزی ازت کم نشده و نخواهد شد .تو به زندگی و پیشرفتت ادامه بده 

بازم بت میگم بخواین مال هم باشید مامانش سهله دنیام نمیتونه جلوتون درآد 

مهم خودتونید که عاشق همید به مرور زمان همچی درست میشه .دوستی تو سایت داشتم عمش مخالف بود بعد یسال موافقت کرد الان نامزد کردن 

ان شالله بهم میرسید نگران نباش💕

🖤🕊🥀 💟 💍 💟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهر میشه بیخیال شی؟من اصن کوتاهه زبون دراز گستاخ...میشه ول کنی؟داری اشکمو درمیاری

من که نگفتم شماجز اون 80درصدی عزیزم

اگر حرفام باعث سوتفاهم. و ناراحتیت شد معذرت میخوام 

من قصدم توهین به شما نبود همون کامتت اولی هم میخوندی از کلماتم متوجه میشدی منتها تو کلمه جسارت تباشه وبااحترام وفلانو وباقی رو ندیدی فقط کلمه کوتاه وزبون دراز وکلماتی دیدی که خودت نسبت بهشون گارد داری موفق باشی

دخترای دهه 80 اکثراً 170_175 هستن.😄من با قد 157 اگه پاشنه بلند نپوشم به قهقرا میرم.😂

اونا ماشاءالله خیلی بلندن. دختر خودم دهه ۹۰ قدش۱۵۸ فک نکنم زیاد بلندتر بشه

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
ببین عزیزم ایشون گفتن قد کوتاه وفلان وبیسار گفتم بااحترام به قد کوتاها که خودشونم باعث میشن این مدلی ...

ببین فدات بشم من من منظور شمارو متوجه شدم و ممنونم بابت وقتی که برای تایپت گذاشتی 

بنظر من همه جور ادم هست چه گستاخ، بی ادب، پرو همه جوره هست یکی مثلاً رک و با ادبه یکی رک و بیشعور نمیشه چون که شما اصلأ ۲۰ تا آدم قد کوتاه بی ادب دیدین بلند شید بگید ۸۰ درصد کوتاه ها آیا ۸۰ درصد شما خلاصه میشه تو اون بیست نفر آدمی که دیدین این نوع بیانی که شما داشتید زیبا نبود با کمال احترام و ادب خدمت شما همه تر و خشک رو باهم سوختاندین و بی ادبی شد البته که شما منظوری نداشتید مطمئنن از سر دیدتون گفتید ولی دوستان هم بد متوجه و ناراحت شدن به هرحال آرزوی موفقیت برای همه دارم امیدوارم منظورم رو درکمال ادب خدمت تون عرض کرده باشم

....