2777
2789
عنوان

اونایی که خواهر شوهرن بیان

228 بازدید | 32 پست

با عروستون قهر باشین سر اینکه داداشتون دست رو زنش بلند میکرد رفت خونه باباش سه سال ولی بعد از جدایی خسته شد و گفتم نمیخوام بچم طلاقی باشه ومادرتون یعنی مادر شوهر عروس خواست شما رو اشتی بده ولی شما نخواستین وشما  از عروستون خیلی پولدار تر باشین با خواست خودتون قهر باشین .اون تو جمعی که شما باشین اصلا حرف نزنه یعنس جمع خانواده شوهر که غریب هست و سرش پایین باشه .و گاهی تنها بشینه سرش با بچه گرم کنه و با بقیه جمع گرم نگیره و با دخترای شما خوب باشه و معلم باشه ...چه فکری دربارش میکنین .فکر میکنین عروستون چجوریه ؟؟ بد اخلاق یا روابط اجتماعی بلد نیست یا فکر می‌کنید از خداشه با شما آشتی کنه ولی شما نمیخواین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خود شما نمیخوای اون عروس بیچاره بیاد التماس کنه!فقط ربطش رو به پول متوجه نشدن و معلم بودن ایشون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خیلی مبهم گفتی

ولی عزیزم شما عزت نفس نداری بخاطر همین باهات ابنجوری رفتار میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خیلی چرت بود هیچش نفهمیدم

ولی میدونم وقتی تو اون جمع با هیچکدومشون حرف نزنی فک میکنن بداخلاق و گوشه گیری

میتونی فقط با خاهرشوهرت حرف نزنی، اصراری هم برای اشتی باهاش نداشته باش چ خیری داره مگه