2777
2789

دقیقا ما هم بعد ازدواج خیلی رابطمون فرق کرده 

کمتر تفریح و سفر میریم چون واقعا مسایل مالی سختی واسمون پیش اومد

همین که میری سرکار خیلی خوبه

منم دلم خیلی میگیره ولی فکر نمیکنم از عشقمون کم شده چون این مشکلات دارن قوی مون میکنن 

عزیزم حالتای افسردگی داری حتما برو پیش روانپزشک 

خودت تنها برو اگه همسرت نمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من هرچي تلاش ميكنم به چشمش نمياد😔

آخی عزیزم 

ولی بعضی مردا به زبون‌نمیارنا ..اما خیلی زنشونو دوس دارن 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
دقیقا ما هم بعد ازدواج خیلی رابطمون فرق کرده  کمتر تفریح و سفر میریم چون واقعا مسایل مالی سختی ...

خيليييييي خسته شدم همش ميگم كاش شوهر منم بي پول بود اما عاطفه داشت

باورت ميشه كم كم ب أين نتيجه رسيدم كه سنكه؟

نه.اینطور نیست اینقدر منفی فکر نکن، ببین بعضی مردا کلا اینطورن زبانی بلد نیستن احساسشون بیان کنن... شاید مشکلاتی داره ، دغدغه ..اگه از اول اینطور نبوده حتما دلیلی داره که دیگه بیان نمیکنه علتو کشف ککن، با خودشم صحبت کن... با یه لحن خوب....ببینم چی میشه، سعی کن خودتم از لحاظ روحی تقویت کنی...

مثلا هر وقت ازش ميپرسم دوستم داري هنوز ميگه يه بار گفتم دوست دارم هروقت پشيمون شدم ميكم

خب تو یادش بده بعضی مردا اصلا بلد نیستن 

طول روز بهش اس بده بگو دلتنگتم 

باهاش مهربون حرف بزن قربون صدقه برو 

تفریحات دو نفره جور کن واسه خودتون

نذار یکنواخت شه همه چی

مثلا هر وقت ازش ميپرسم دوستم داري هنوز ميگه يه بار گفتم دوست دارم هروقت پشيمون شدم ميكم

این سوالو نپرس، سعی کن احساساتشو تحریک کنی، ببین چی دوست داره،قدیم چی احساسیش میکرد...خودتم بهش وابسته نشون نده