2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميدوني عزيزم من انگيزمو ب كل إز دست دادم

نه عزیزم نزار این افکار نا امیدت کنه ..هیچکی نمیتونه کمکت کنه تا خودت نخای ..بسم الله بگو و  از فردا تو زندگیت یه تغییراتی ایجاد کن..به خودت انگیزه بده ...همش تصور کن داخل همون زندگی رویایی هستی که همیشه دلت میخاس 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
دوست بودین ؟ قبلش خوب بود ؟ شاید فشار زندگی و مشکلات مالی روش تاثیر گذاشته :(

اره دوست بوديم تو دوران دوستي خوب بود حتي زمان عقدم خوب بود اما إز بعد عروسي كم كم ديگه عادي شد

خيلي سخته ادم خودش انتخاب كنه اما تهش ببينه اوني ك ميخواد نشده

احساس می کنم داری افسرده میشی یه تایمی اززندگی منم همین شکلی گذشت. 😔😔😔خیلی روزای بدی بودوسط خندیدنم یهویی ساکت می شدم یاگاهی اونقدربلندمی خندیدم کسی می دیدمی گفت دیوونست.نمی دونم اعتقادات چ جوریه.ولی رقص خیلی حالم خوب کردیه هدفون می زاشتم روگوشم باآهنگش می رقصیدم ب هیچی فک نمی کردم وای دوباره یاداون روزاافتادم😢😢😢امیدوارم مشکلت حلشه دوستم

ولی شوهر من مشکل کارو مالی داریم خیلی دوستم داره ولی مشکل مالی خیلی مهمه درصورتی ک پدر مادرش خیلی وضعیت مالیشون خوبه

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔
اولش اينجوري نبود حداقل يه عزيزم تو حرفاش بود ولي الان ديگه نه

بعضی خانواده ها اینطورن که حرفای عاطفی بینشون رد و بدل نمیشه و بنابراین عادت ندارن به این نوع حرفای قشنگ. خودت چی بهش میشی اینجور حرفا رو ؟ اون موقع تو چه موقعیتهایی بهت میگفت عزیزم  احساساتشو  تحریک کن....بالاخره سنگ که نیست

احساس می کنم داری افسرده میشی یه تایمی اززندگی منم همین شکلی گذشت. 😔😔😔خیلی روزای بدی بودوسط خندید ...

ممنون عزيزم منم دقيقا همينجورم يهو يه روز شاد شادم يه روز انگار روز مرگمه