ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ممنونم ، میخوام بدونم برای تغییر باورا و تغییر تصویر ذهنی نسبت ب خودمون ، چه تمرینی انجام بدم؟؟تصویری ک از خودم دارم ی تصویر کم بودنه، این حس خیلی درونی شده برام، واسه همین توی اجتماع هم کمتر میرم
ممنونم ، میخوام بدونم برای تغییر باورا و تغییر تصویر ذهنی نسبت ب خودمون ، چه تمرینی انجام بدم؟؟تصویر ...
ج دادم.کتاب کودک درون و عزت نفس خیلی بخون.از مقایسه کردن پرهیزکن.عشق بی قید شرط بده به آدمی که فکرمیکنی خیلی هم خوب نیست و اصلا لایق عشق هم نیست،(خودتومیگم)ازاین که دیگه بدتر نیست تصویر ذهنیت،اولش نمیخاد عوض کنی تصویررو،اولش فقط بی قید شرط این موجود بی ارزش ازنظر خودت رو قبولش کن،پرستارش باش،فرض کن یک مدت ماموریت بهت دادن،اولش سخته بعدا میبینی تصویر عوض میشه،و عشقت هم واقعی میشه،یک دفتر هم بزار کنار واسه هرکار خوبی که میکنی یا هر ویژگی مثبت که داری