2777
2789
عزیزم الان 11ساله داریم زندگی میکنیم . به خدا تا مادامی که من خوبم اونم خوبه وای به روزی که ناراحت ب ...

شوهر خود من یکسال اول زندگی چنان اخلاق گندی داشت که حتی خواهر مادر خودشم معترض بودن

البته خداروشکر دست بزن نداشت اما بسیار بداخلاق و بهانه جو و رفیق باز و گنده دماغ بود

بخدا انقدر برام سخت بود محبت کنم اما جوابی نبینم 😔

اما کم نیاوردم هرقدر اون پا پس کشید و بداخلاقتر شد، من محبتمو بیشتر کردم

بعد یکسال تازه داره کم کم حرفای خوش و خوب میزنه بهم

هوامو داره روزی سه چهاربار زنگ میزنه خونه حالمو میپرسه

فقط باید صبور باشی و مهربون

اگه زندگیتو دوس داری

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهر خود من یکسال اول زندگی چنان اخلاق گندی داشت که حتی خواهر مادر خودشم معترض بودن البته خداروشکر ...

چرا چرا فقط ماها باید خوب باشیم . اخه تا کی؟اخه یه زن چقدر تحمل داره؟؟

ولشکن خانومی خودتو ناراحت نکن میدونم سخته ولی بزار یه مدت ازت دور باشه شاید اینجوری به خودش بیاد توم اصلا الان بهش زنگ نزن فقط یه پیام بده که سفر بخیر همین بعد که برگشت قشنگ دوتایی باهم حرف بزنین.واسه این میگم پیام بده که بعدا اگه خواست گله کنه نتونه

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏

عزیزم ببین اینکه دوستاش فهمیدن تو تل گرام شوهرتو هک کردی خیلی بده کاش خودش فهمیده بود

چون مردا وقتی دور هم هستن همدیگرو علیه زناشون تشویق میکنن و کسی نیست ک ب سازش و آشتی تشویقش کنه

این میشه ک آتیشش هس تندتر میشه

و اگه شوهرت آدم لجبازی هم هست ک هیچوقت خودش نمیومد برای آشتی این سری هم جای تعجب نداره

چون مرد لجباز لجبازیش رو ب هیچ قیمت کنارنمیزاره

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

من حالا فکر نمیکنم با خوبی خیلی زیاد میشه درستش کرد.... من میگم فقط باید انقدر به خودت احترام بذاری خودت رو لایق هر بی احترامی ندونی تا همسرت هم مجبور به احترام بشه....منظورم با دعوا نیستا...اتفاقا باید سعی کنی از خانم های متین و اروم و با اقتدار باشی... سعی کن تمرین کنی و از شکست خسته نشی تا بتونی افسار زندگیت و همسرت رو در دست بگیری

گوشی نداره تا پیام بدم .از هر جهت خودش را راحت کرده

پس بهتر اصلا بهش فکر نکن بسپارش به همون امام حسین از خدا بخواه تو این سفر واقعا کاری کنه که عوض شه.خودتم الکی جوش و غصه نده ماها فردا یه کاریمونذبشه هیچکس دلش نمیسوزه واسمون خوش باش 

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
عزیزم ببین اینکه دوستاش فهمیدن تو تل گرام شوهرتو هک کردی خیلی بده کاش خودش فهمیده بود چون مردا وقتی ...

اره دوستاش گفته بودن مبارکه گوشی خریدی تل گرام نصب کردی . اخه توی تل گرام براشون پیام رفته بود .اینم فهمیده بود سیمکارتش رو گذاشتم تو گوشیم

عزیزم مردا صبح تا شب سرکارن با هزار نفر سر و کله می زنن . اعصابشون بهم میریزه . 

خب معلومه باید زن مدیریتش کنه . 

مدیریت نه اینکه هی زنگ بزنی آپترشو بگیری . بخدا با محبت کردن می تونی مرد رو تو مشتت بگیری . اونوقته ک خودش بهت زنگ می زنه و اس میده .

وقتی پاپیچ بشی دلسرد میشه ماشاالله هم دور و بر مردا هستن همجنس های خودمون ک اصلا به فکر دوام زندگی ما نیستن فقط ب فکر پر کردن تنهایی خودشونن

😎😎😎😎

بچه ها مگه تل گ رام وحك كنى بقيه ميفهمن حك شده؟؟؟

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
به خدا بغضم داره میترکه جلوی بچم خودم رو نگه داشتم

الهی بمیرم من شوهرم قهر میکنیم بدون خداخافظی میره سرکار تا ظهر ک برگرده میمیرم از غصه 

فقط دعا کن الان ک دلت شکسته شوهرت ی لحظه هم از فکرت بیرون نیاد و پشیمون بشه

خدا جای حق نشسته و هوای دل بنده هاشو داره

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥