2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فعلا که ساعت ۵ نشده

غرورتو بشکن پاشو بهش زنگ بزن باهاش درست حسابی خدافظی کن

مطمئن باش با این حرکت خوبت شدمنده ش میکنی

بهرحال شوهرته پدر بچه ته داره میره زیارت یه مملکت غریب

شما به خانومی خودت این یه دفعه رو حلالش کن

ممنونم از این که منو درک میکنین و دلداری میدین . خودتون رو بزارین جای من خیلی سخته . ختی پاسپورتش ر ...

پولشم تو دادی بعد قیافم میگیره واست؟؟؟؟

عجب 😵😵😵

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
گوشی هم نداره کلا این ده روز از همه جا بی خبره .

عزیزم خیلی حالتو درک میکنم😢😢😢

حالا ک رفته کاریش نمیشه کرد انشاءالله سالم و پاک برگرده ب حق امام حسین بچسبه ب زن و زندگیش

از رفتارشم پشیمون بشه از خدا و امام حسین بخواه حالا ک دلت شکسته😔😔😔

بعدشم ب قول یکی از بچه ها این چند روز نشین فکروخیال کن خوش بگذرون با دخترت... 

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
استارتر جان اگه به حرف بعضی از این از زندگی سیر شده ها باشه، میگن پاشو برو درخواست طلاق بده راحت شو ...

عزیزم الان 11ساله داریم زندگی میکنیم . به خدا تا مادامی که من خوبم اونم خوبه وای به روزی که ناراحت باشم از جایی و کسی اونم پوزش پلت میشه بیا و ببین . خسته شدم خسته . با این حرکت امروز هن کلا قات زدم

استارتر جان اگه به حرف بعضی از این از زندگی سیر شده ها باشه، میگن پاشو برو درخواست طلاق بده راحت شو ...

ببخشید ولی به نظر من کسی که میشینه کتک میخوره و خیانت میبینه و آخرم بدهکار میشه از زندگیش سیر شده 

نه کسی که واسه خودش ارزش قاعله☺

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕

خانوم جان یه نگاه به تاپیکات انداختم و انگار یه سری مشکلات جدی دارید با هم... به نظرم این 10 روز فرصت خوبیه برات بشینی ببینی از زندگی چی میخوای...مطمینا وقتی زن و شوهر رابطه خوبی با هم ندارن هردونفر کوتاهی کردن ....رابطه زناشویی نگهداری میخواد...متاسفانه خیلی اقایون این باور رو ندارن....شما بشین فکر کن ببین همسرت چقدر برات ارزشمنده و اندازه ارزش و ازحترامی که برات داره برای نجات زندگیت تلاش کن....

یه جوری رفتار کن که اون نتونه بدون خداحافظی بره... و اولین قدمش اینه اعتماد به نفستو بالا ببری و جوری نشون ندی که تشنه توجه و مگاه همسرتی وقتی دعوا کردید.... عادس باش، متین باش، با وقار باش