2777
2789
اره شاید . ولی اینجور کتک خوردن حقم نبود . من ولی با خودم گفتم شاید واقعا چیزی بوده که این جور باهام ...

ن اینجوری فکرنکن مردا معمولا وقتی غرورشون بشکنه قاطی میکنن 

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
پیش مشاور برو عزیزم آروم میشی و اشتباهات هردوتون مشخص میشه ان شاءالله خدا بهت آرامش بده و همسرتم ب ...

سوغاتی نخواستم . دیگه حتی نمیخوام ادم هم بشه و برگرده دیگه برام مهم نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ذهنم خیلی منفیه به نظرت گوشی و خط دیگه ای نداره که کسی بهش گفته باشه بعید میدونم دوستاش اینقدر بیکار باشن بهش بگن مگه اینکه خیلی براشون مهم باشه .از ته قلبت دعا کن اگه خیانتی تو کارشه دیتش بدجور رو بشه و شرمندگیش بمونه براش اگر هم بهت وفاداره و تو اشتباه کردی برات ثابت شه

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
من ذهنم خیلی منفیه به نظرت گوشی و خط دیگه ای نداره که کسی بهش گفته باشه بعید میدونم دوستاش اینقدر بی ...

نه اون روز که من اینکار رو کرده بودم اون رفته بود اداره همکاراش بهش گفتن

ولی باید امروز رو حداقل معذرت خواهی میکرد . معذرت خواهی رو ولش همون خداحافظی میکرد برام کافی بود

آره عزیزم حق رو بهت میدم حداقل ی کلام میگفت خداحافظ دردش کمتر بود

ولی دیگه خودتو اذیت نکن مسافر راه دوره دعاکن سالم برگرده 

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
حیلی نامرده . الان از اداره اومدم غذا اوردم خورد تو کولش میوه گذاشتم . و رفت خونه پدر و مادرش خداحاف ...

زیاد بهش سرویس دادی.پررو شده.تو هم مثل خودش بی توجهی میکردی تا آدم بشه.

احساساتی بودنمون همش به ضررمون تموم شده.

خدايا شكرت.

اگه ریگی به کفشش نیس چرا در حد کتک زدن عصبانی شده؟

والا تو خیلی صبوری، من بودم چنان اتیشی میسوزوندم که تا اخر عمر هوس کربلا به سرش نزنه

یکم محکم برخورد کن، چرا برای مردی که کتک میزنه، قهر میکنه‌، بدون خداحافظی سفر میره و... غذا اماده میکنی وخوراکی راه میذاری؟!

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک