2777
2789
عزیزم مردا صبح تا شب سرکارن با هزار نفر سر و کله می زنن . اعصابشون بهم میریزه .  خب معلومه بای ...

کی به من محبت کنه منم پا به پاش دارم کار میکنم حتی ظهر اون زودتر میاد ولی نمیکنه ناهار رو گرم کنه حتما خودم باید گرم کنم . دیگه از ظرف شستن و کمک کردن و کارای خونه فاکتور میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دوستاش گفته بودن مبارکه گوشی خریدی تل گرام نصب کردی . اخه توی تل گرام براشون پیام رفته بود .اینم ...

مگه نمیدونستی پیام میره برای دوستاش

تل گرام لعنتی همش دردسره بگو ب تو چ ک فلانی وارد تل گرام شد😠

برنامه مزخرفیه بدم میاد ازش

خب وقتی از اول نداشته چرا با شماره اون نصب کردی من فکر کردم هکش کردی  

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
نه در صورتی که خودش داشته باشه . شوهر من گوشی نداشت خطش تو گوشی نبوده

خب خودش تل گ رام نداشت چرااينقد ناراحت شد عزيزم؟؟

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
بچه ها مگه تل گ رام وحك كنى بقيه ميفهمن حك شده؟؟؟

نه ایشون هک نکرده سیم کارتو کلا دراورده گذاشته گوشی خودش بعد دوباره نصب کرده میتونست بدون اینکه سیم کارتو دربیاره این کارو انجام بده

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
قبلا داشته الان یه دو ماهی بود که پاک کرده بود و این اواخر هم گوشی هم نداشت دیگه

ببین قضیه خیانتش رو من نمیدونم چیه

ولی شاید دیگه مرد سر ب راهی شده بوده و با این کارت فهمیده ک هنوزم بهش اعتماد نکردی و ازین جا حرصش دراومده تا این حد

دیگه واقعا دارم به این نتیجه میرسم اصلا براش اهمیت ندارم . من کجای زندگیشم واقعا.

بچه میخوام برم پیش مشاور ببینم ادامه زندگی با همچین ادمی فایده داره یا تباه کردن عمره واقعا

ببین قضیه خیانتش رو من نمیدونم چیه ولی شاید دیگه مرد سر ب راهی شده بوده و با این کارت فهمیده ک هنوز ...

اره شاید . ولی اینجور کتک خوردن حقم نبود . من ولی با خودم گفتم شاید واقعا چیزی بوده که این جور باهام رفتار کرد

دیگه واقعا دارم به این نتیجه میرسم اصلا براش اهمیت ندارم . من کجای زندگیشم واقعا. بچه میخوام برم پی ...

پیش مشاور برو عزیزم آروم میشی و اشتباهات هردوتون مشخص میشه

ان شاءالله خدا بهت آرامش بده و همسرتم ب سلامتی با پشیمونی و کلی سوغاتی برگرده😍😍😍