2777
2789
عنوان

Hpv مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3356 بازدید | 61 پست
ازروابط نامشروع انجام دادنه

اقای محترم که معلوم نیست برای چی تو این سایت هستی ، خیلیها هستن ازدواج کردن و از شوهرشون گرفتن ربطی به روابط نامشروع نداره ، ویروس هست در ضمن تاپیک من ربطی به شما نداره که اومدی اظهار نظر میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری فهمیدین که ناقل هستید رفتید ازمایش دادین؟ خودتون میدونید چطوری مبتلا شدین؟

اصلا هیچ علائمی نداشتم ، برای چکاب رفتم دکتر ایشون گفتم پاپ اسمیر و اچپیوی هم میخای بگیرم گفتم باشه 

شیاف وایتکس استفاده کن حتما ۶ ماه پاورفیت یا دوماه هگزایم بخور

پاورفیت از کجا میتونم اصل تهیه کنم ،؟ تو گوگل میزنم داروخونه ها میارن ولی قیمتش پایینه ۲۰۰ ایناس ، شک میکنم اصل نباشن

بیچاره پارتنرتون تا الان مطمعن باش اونم گرفته .......

اون پارتنر به این خانوم انتقال داده آقایون ناقل قوی هستن بدون علامت

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
ازقبیل شما زیاد تو جامعه هست جامعه رو به فساد کشیدین

تو خوبی بابا مریض روانی ، ساعت ۱۰ صبح علاف و بیکار افتادی تو سایت زنانه ، بد.بخت برو زندگیتو درست کن صبح جمعه تو سایت نچرخی