2777
2789
عنوان

Hpv مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3300 بازدید | 61 پست
بیچاره پارتنرتون تا الان مطمعن باش اونم گرفته .......

چرا بیچاره ؟! ۱۶ برای زن خطرناکه احتمال سرطان دهانه رحم داره ، من حتی علائم پوستی هم ندارم ، چرا واقعا اون باید بیچاره باشه ؟! 

پاورفیت از کجا میتونم اصل تهیه کنم ،؟ تو گوگل میزنم داروخونه ها میارن ولی قیمتش پایینه ۲۰۰ ایناس ، ش ...

تاثیری نداره 

فقط و فقط نداشتن استرس اولین فاکتور غیر فعال کردن ویروس

ابدا سیگا الکل قلیان نباید استفاده کنی

شبرینی فست فود نخوری 

فقط غذای سالم ارگانیک 

ورزش پیاده روی یوگا

چای سبز

بازم میگم اولین و آخرین فاکتور همون داشتن آرامش 

۱۶ مقاوم ترین هست و ممکنه چند سال طول بکشه تا غیر فعال بشه 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تاثیری نداره فقط و فقط نداشتن استرس اولین فاکتور غیر فعال کردن ویروسابدا سیگا الکل قلیان نباید استفا ...

اصلا اهل سیگار و قلیون نیستم ولی فست فود و شیرینی خیلی مصرف میکنم ، دیروز دکترم نبود مطب ، خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم 😔

تاثیری نداره فقط و فقط نداشتن استرس اولین فاکتور غیر فعال کردن ویروسابدا سیگا الکل قلیان نباید استفا ...

ببخشید فکر کردم شیاف واژیتکس گفتین گفتم تاثیر نداره 

پاور فیت و هگزیم بابد بخورین 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

یعنی هیچ علائمی نداشتی تست مثبت شد 🤕

منم همین یه هفته پیش رفتم تست پاپ اسمیر دادم ولی Hpvرو ندام گفتم علائمی چیزی ندارم وای آدم می‌ترسه

دکتر بهت دارو چی داد گفت باید چی کار کنی

واقعا نمیدونم ، حتی ۳ دوز واکسن گارداسیل هم زده بودم با اینکه واکسن زدم یعنی بدن من مقاومت نداشته ؟ ...

واییی خدااا یعنی واکسن هم خیلی اثر نداره😢 میگم به نظرتون کاشت ناخن و اصلاح ابرو و این صحبتا هم باعث انتقال میشع؟

اصلا اهل سیگار و قلیون نیستم ولی فست فود و شیرینی خیلی مصرف میکنم ، دیروز دکترم نبود مطب ، خیلی نارا ...

اصلا نباید شیرینی فست فود مصرف کنین شیرینی عامل اصلی تغذیه و ایجاد سلولهای خدای نکرده بدخیم 

واییی خدااا یعنی واکسن هم خیلی اثر نداره😢 میگم به نظرتون کاشت ناخن و اصلاح ابرو و این صحبتا هم باعث ...

فکر نکنم اونها تاثیری داشته باشن ، ولی اینکه واکسن زدم با اینحال گرفتم خیلی ناراحت کنندس

اصلا نباید شیرینی فست فود مصرف کنین شیرینی عامل اصلی تغذیه و ایجاد سلولهای خدای نکرده بدخیم

جواب پاپ اسمیرم نرمال بود ، امکانش هست الان سرطان داشته باشم ؟ 😶🥲

جواب پاپ اسمیرم نرمال بود ، امکانش هست الان سرطان داشته باشم ؟ 😶🥲

نه عزیزم 

تو اچ پی وی اگر خدای نکرده تغییرات سلولی باشه یعنی پیش سرطانی نشون میده به شکل cin1 بعد con۲ بعد cin 3 که اگر کسی به سه برسه تازه بازم سرطان نیست همون قسمت تغییرات برمیدارن 

فکر نکنم اونها تاثیری داشته باشن ، ولی اینکه واکسن زدم با اینحال گرفتم خیلی ناراحت کنندس

شما ویروس تو بدنت بود واکسن فقط برای پیشگیری 

الان سیستم ایمنی بدنت اومد پایین فعال شد