دوستان کسی اینجا بوده بدون اینکه علائم داشته باشه ، تست اج پی ویش مثبت شده ؟ جواب تستم مثبت شده و نوع ۱۶ که پرخطرترین هست رو دارم ، خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم ، به پارتنرم چطوری بگم
اسی اومدی اینجا بهت دلداری بدن و ارومت کنن؟ هیی خواهر اینجا جز قضاوت و استرس چیزی نصیبت نمیشه دیدی ک ...
ببین اینی که میپرسن بد نیست قضاوتم نیست .. چون شاید خیلیا اطلاعی ندارن خودش کمک به بقیه..بعضیا از یه جاهایی میگیرن که فکرشم نمیکنی ..کسی قضاوت نکرد من خودم شخصا دعا میکنم زود خوب بشن و چیزیم پرسیدم منظوری نداشتم
به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑
@niniyar لطفا امثال اینا رو که اینقد راحت به بقیه توهین میکنند از سایت جمعشون کنن ..من نمیفهمم تومسا ...
تاریخ رو دیدین؟ اصلا ایشون دیگه انلاین نشدن
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.