2777
2789
عنوان

Hpv مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3300 بازدید | 61 پست
نه هیچ علائمی ، حتی پریودمم منظم هست 😔

عزیرم شاید اصلا اشتباه شده باشه آخه پارسال خواهر جاری بنده خدا جواب ش اومده بود که همین مشکل داره دیگه رفت دوباره آزمایش تخصیصی داد گفتن منفی 

اسی اومدی اینجا بهت دلداری بدن و ارومت کنن؟ هیی خواهر اینجا جز قضاوت و استرس چیزی نصیبت نمیشه 

دیدی که همه به جای راهنمایی فقط دارن میپرسن از کجا گرفتی 

ببین عزیزم باید سیستم ایمنی بدنت قوی کنی. استرس خودش باعث ضعف سیستم ایمنی میشه 

برو دکتر برای تقویت دارو میده 

6 ماه یبار هم برو چکاب 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازقبیل شما زیاد تو جامعه هست جامعه رو به فساد کشیدین

متاسفانه خیلی زیاد شده 

فقط از راه رابطه نیست از خیلی جاها میشه گرفت

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 
نه عزیزم تو اچ پی وی اگر خدای نکرده تغییرات سلولی باشه یعنی پیش سرطانی نشون میده به شکل cin1 بعد con ...

روزی که رفتم برای معاینه دکتر گفت زخم تو‌دهانن رحمم هست ، برام پماد کلیندامایسین و‌کلوتربمازول نوشتن ، گفت جواب تستت اومد اگر اوکی بود برات لیزر میکنم زخمو ، اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم ، و اصلا نمیخام به پارتنرم بگم چون آقایون کلا گارد دارن ، فقط اینکه رابطه نداشته باشم باهاش هم خیلی ضایع هست ، اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم 😔

سلام قربونت ممنون خوبم ، اره بعد شش ماه منفی شدم خداروشکر

عزیزم منم کمک کن داغونم 🥹

بعد تخمک کشی که یه عالمه آی وی اف خرج کردم فهمیدم مبتلام خداروشکر دکتر میگه جنین آلوده نمیشه فقط خودم درمان بشم تا انتقال بده

یه واکسن ۹ظرفیتی گرفتم بجای بازو زده باسن اونم اشتباه شده

نمیدونم چیکار کنم

توروخدا چیکارا کردی بهم بگو دعات میکنم

چی شد ،چه علاعمی مگه داشتی که حس کردی باید بری آزمایش بدی ؟ میشه بگی هزینه ش چقده؟

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

از بقالی سر کوچه

شما مردا تو سایت چقد مسخره این .واقعا الان جای شوخی ..همینجا رو هم به گند کشیدین

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

ازقبیل شما زیاد تو جامعه هست جامعه رو به فساد کشیدین

@niniyar

لطفا امثال اینا رو که اینقد راحت به بقیه توهین میکنند از سایت جمعشون کنن ..من نمیفهمم تومسایل زنونه چرا دخالت میکنن