2777
2789
عنوان

مرد کامل

130 بازدید | 14 پست

بچه ها از مردا متنفر شدم دیگه چیکار کنم؟

به همشون بی اعتمادم دیگه نمیخوام کسی رو تو زندگیم راه بدم

یکی مظلومه کاری از دستش برنمیاد اون یکی تیزه ولی چشم چرونه یکی هیچکدوم نیست پول نداره یکی همه چی داره قیافه نداره 

از همه بیشتر چشم چرونیشون آزارم میده 

شنبه نوبت دکتر گرفتم خیلی حالم بده💔💔💔

خواستگارم منو با دخترای دیگه مقایسه کرد و واقعا بهم آسیب زد

بره به درک بهتر که خودشو اول کاری نشون داد و فریبت نداد

قدر خودتو بدون 

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اگر مردی از لحاظ اولا اخلاق ، دوما ایمان شخص مناسبی نبود ، شما با استفاده از عقل اجازه رد کردن از جانب خدا دارید 

ان شاءالله خدا مورد های مناسب برای شما بفرسته و خود شما هم برو یه ۲ رکعت نماز بخون و دعا بعد نماز مستجابه ، ازش درخواست کن آدم درست بیاد 

سلام اگر مردی از لحاظ اولا اخلاق ، دوما ایمان شخص مناسبی نبود ، شما با استفاده از عقل اجازه رد کردن ...

من هردعایی بگی خوندم واسه این قضیه ولی یکی از کاربرای اینجامیگفت ازدواج فقط خدا خودش باید بخواد تا اتفاق ولی من بازم میخونم💔

من هردعایی بگی خوندم واسه این قضیه ولی یکی از کاربرای اینجامیگفت ازدواج فقط خدا خودش باید بخواد تا ا ...

سلام ، اول باید ببینید شرایط استجابت دعا را دارید ، اگر شرایط نباشه ۱۴ سال هم دعا کنید جوابی نیست ، خلاصه شرایط استجابت دعا انجام واجبات و ترک محرماته که در جامعه الان کار سختیه برای همین دعای خیلی ها مستجاب نمیشه مخصوصا کسایی که نماز قضا زیاد دارند 

شما برای ازدواج واسطه فیض نیاز دارید ، بهترین ها مادرمون حضرت زهرا و پدرمون صاحب الزمان ‌.

شما اگر می خواهید با توسط به این ۲ بزرگوار به جایی برسید باید ببینید آیا معیار های اخلاقی و ایمانی ایشان را دارید یا نه ، چون پدر مادر بخواهد برای یکی از فرزندان شیعشون همسر انتخاب کنند و واسطه فیض شوند به اخلاق و ایمان شما خیلی دقت می کنند ، لطفاً شما آیه ۲۶ سوره نور ببینید : 

الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ أُولَئِكَ مُبَرَّءُونَ مِمَّا يَقُولُونَ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ (۲۶)

زنان پلید برای مردان پلید و مردان پلید برای زنان پلیدند، و زنان پاک برای مردان پاک و مردان پاک برای زنان پاک اند، این پاکان از سخنان ناروایی که [تهمت زنندگان] درباره آنان می گویند، مبرّا و پاک هستند، برای آنان آمرزش و رزق نیکویی است.

مورد دوم بعد اخلاق و ایمان میشه التزام به نماز اول وقت ، واقعا نماز اول وقت شاه کلیده ، و نماز قضا قفل و گره ای بزرگ برای زندگی انسان ، شما این توصیه از شیخ نخودکی اصفهانی به یک جوون دسته گلی مثل خودتون ببینید :

نقل است جوانی نزد شيخ حسنعلی نخودكی‌اصفهانی آمد و گفت: «سه قفل در زندگی‌ام وجود دارد و سه كليد از شما می‌خواهم! قفل اول اين است كه دوست دارم يك ازدواج سالم داشته باشم، قفل دوم اينكه دوست دارم كارم بركت داشته باشد و قفل سوم اينكه دوست دارم عاقبت بخير شوم.»

شيخ نخودكی فرمود: «برای قفل اول، نمازت را اول وقت بخوان. برای قفل دوم نمازت را اول وقت بخوان و برای قفل سوم هم نمازت را اول وقت بخوان!»

جوان عرض كرد: «سه قفل با يك كليد؟!»

شيخ نخودكی فرمود: نماز اول وقت «شاه كليد» است

توصیه آیت الله بهجت هم درباره نماز اول وقت : 

هرکس عادت به تاخیر در نمازها کرده است،خود را برای تاخیر در همه ی زندگی آماده کند...تاخیر در ازدواج، تاخیر در اشتغال، تاخیر در تولد اولاد، تاخیر در سلامتی و عافیت و...هر قدر که امور نمازت منظم باشد امور زندگیت منظم خواهد شد...

در محضر آیت الله #بهجت (ره) ص۱۱۱

سلام ، اول باید ببینید شرایط استجابت دعا را دارید ، اگر شرایط نباشه ۱۴ سال هم دعا کنید جوابی نیست ، ...

عزیزم من چله عاشورا چله یاسین چله ذکر یا سمیع یا بصیر 

ذکر لا اله الا انت سبحانک آنی کنت من الظالمین حدیث کسا دعای چهل کلید و غسلش گرفتم و نمازم هم جز صبح میخوندم 

هیچ گناهی هم نمیکنم حتی غیبت کوچیک هیچی فقط گاهی به مامانم میگم برام کم گذاشتی و تشویقم نکردی فقط دعوام میکنی 

اما اجابت که نشد هیچ آدم بدی هم سرراهم قرار گرفت و من دیگه از دعا خوندن بدم اومده نمیتونم حتی نماز واجبم بخونم چون اون آدم منو مقایسه کرده دیدم حق داره من نازیبا هستم و اعتماد به نفسم بخاطر نبود پدرم پایینه بازم به همین دلیل سطح اضطرابم بالاست اما من قبلش از خدا خواسته بودم که من بندگیشو کنم اون جبران نداشته هام باشه ولی اون چیکار کرد...درصورتیکه میدونست من کیم فقط شکرگزار خودش میشم💔

عزیزم من چله عاشورا چله یاسین چله ذکر یا سمیع یا بصیر ذکر لا اله الا انت سبحانک آنی کنت من الظالمین ...

بیینید مهم ترین نماز صبح قضا بشه شما صد سال هم دعا و چله و مناجات و راز و نیاز کنید ، به والله که جونم دستشه هیچ عملی برای شما فایده نخواهد داشت 

شما وصیت شیخ نخودکی اصفهانی ببینید 

مرحوم حاج شيخ حسنعلى اصفهانى معروف به شيخ نخودكى در وصيت خود به فرزندش مى گويد:

اگر آدمى چهل روز به رياضت و عبادت بپردازد، ولى يك بار نماز صبح از او فوت شود، نتيجه آن چهل روز عبادت بى ارزش و هباء منثورا خواهد شد.

فرزندم! بدان كه در تمام عمرم تنها يك بار نماز صبحم قضا شد. پسر بچه اى داشتم كه شب آن روز فوت شد. سحرگاه در عالم رويا به من گفتند كه اين مصيبت به علت فوت آن نماز صبح به تو وارد آمد.

اكنون اگر يك شب، نماز شبى از من فوت شود، صبح آن شب، انتظار بلايى را مى كشم كه به من نازل شود.

سپس حاج شيخ حسنعلى مى افزايد:

پسرم ! تو را سفارش مى كنم كه نمازت را اول وقت بخوان و از نماز شب تا آنجا كه مى توانى غفلت مكن.

شیخ نخودکی به اندازه ایمانش بهش بلا وارد شده بابت نماز صبح ، ما هم اگر قضا شه به اندازه ایمانمون سختی می بینیم ، مثلاً رفقای بدی پیدا می کنیم ، خواستگار بد میاد یا ازدواج به تاخیر می افته و ... 

ما بعضی وقتا آنقدر برای خدا ارزش قائل نیستیم ۵ دقیقه صبح بلند شیم از خوابمون بزنیم نماز صبح بخونیم ، ۴ روز هم که بخونیم هوا برمون می داره که آره من الان از خدا خیلی طلبکارم 

شما نماز و روزه و ... واجبات درست انجام بده و خوب بندگی کن ، خدا خیلی خوب خداییشو بلده 

ما خیلی از گناهان انجام میدیم که خودمون فقط ازش خبر داریم و می دونیم غلطه ، که همون گناهان خیلی گره میندازه ، ولی از سر بی ایمانی و تکبر به انواع گناهانمون ادامه میدیم و اصلا وقاری برای خدا قائل نیستیم ، انگار نه انگار که وجود خارجی داره 

عزیزم من چله عاشورا چله یاسین چله ذکر یا سمیع یا بصیر ذکر لا اله الا انت سبحانک آنی کنت من الظالمین ...

خدا پدرتون رو هم رحمت کنه و در بهشت در اعلی درجات هم درجه اهل بیت قرارش بده و مارم به اونها ملحق کنه 

خیلی وقت ها بعضی پسر بچه ها از قصد برای پایین آوردن اعتماد به نفس خیلی حرف های مفت می زنند که طرف رو پایین بیاورند و خودشون بالاتر جا بزنند و هزار تحقیر و منت 

شما چرا باید به حرف یه موجود بد و پوچ و توخالی اهمیت بدی که فقط اعصاب و روانت خراب کنی ، بعضی هاشون ذاتشون حیوانات مختلفه و بعضاً ذات شیطان رو دارند ، شما به این ها اهمیت نده و انسان خوبی باش و به دستورات اصلی خدا عمل کن یعنی انجام همه واجبات و ترک همه محرمات ، اگر این کارو کنی مستجاب الدعوه میشی و از خدا بخواه بگو جای پدر سرپرستیتو کنه و خودش تربیتت کنه و ازش بخواه یه انسان خوب رو جلوت بذاره ، شما بیا به خدا امیدوار شو و مدتی با نفست مبارزه کن ، ان شاءالله خدا شرایطتو بهتر کنه 

خدا پدرتون رو هم رحمت کنه و در بهشت در اعلی درجات هم درجه اهل بیت قرارش بده و مارم به اونها ملحق کنه ...

ممنون از دعای خیرتون اما پدرم زنده هستند و سرحال تر از من اما فکر بچشون و نیازهاش نیستند 

من فقط در برابر خدا سکوت میکنم حتی اگه تا آخر عمر مجرد بمونم خیلی زار زدم و خیلی هم آدم خالصیم دیگه نمیتونم ، چون سکوت بهتر از تصور غلط درباره خدا بعد از عدم استجابته 

شاید نمیخواد صدامو بشنوه