2777
2789
عنوان

حسرت ازدواج

650 بازدید | 72 پست

بریدم دیگ ن پیشنهادی دارم ن مورد کیس ازدواجی ن خواستگاری دیگ باید چیکار کنم متاهل ها نگین بده وفلان تا کیخونه پدر مادر باشم میخام سرخونه خودم باشم بچه داشته باشم نزدیک ۳۰ بشی دیگ اصلا موقعیت نمیادهمسن سالام همه یا ازدواج یا دوست دارن من هیچی خشکسالیه برای من

دختر داییم ۳۸ سالش بود امسال یه ازدواج خوب کرد پسره هم خوشگله هم با تحصیلات هم اخلاقش خوبه وقتش برسه خدا جور میکنه. دختره خودشم معمولیه

خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالته روابط اجتماعیت در چه حده تا چه میزان در اجتماع هستی؟خانه داری؟مدرکت چیه؟

۲۵ روابط اجتماعی متوسط درون گران برای ارشد میخونم کنکور دادم اجتماع هستم ولی ن زیاد

من ی ماه دیگ ۳۰ سالمه نتونستم ازدواج کنم جور نمیشه خواستگارم دارم ولی اوکی نمیشه منم خستم دوست دارم ...

انشالله درست شه عزیزم من اصلا ندارم کیس خواستگار یکی دوتا بود رد کردم خوب نبود بعدش هیچ دیکنیومد دوستی هم اصلا بهم پیشنهاد نمیدن

انشالله درست شه عزیزم من اصلا ندارم کیس خواستگار یکی دوتا بود رد کردم خوب نبود بعدش هیچ دیکنیومد دوس ...

خدابزرگه نگران نباش من از ۱۸ سالگیم خواستگار میاد و میره تا ۲۵ ک قصدش نداشتم خونوادم اجازه نمیدادن ازدواج کنم

الان ۵ سال قصدش دارم جور نمیشه دیگ چ میشه کرد باید توکل ب خدا کرد

من ۳۵ سالمه خواستگار دارم ولی معیارهامو ندارن رد میکنم بیخیال بهش فکر نکن زمانش برسه میشه سعی کن تمر ...

من اصلا معیار ندارم عزیزم زیاد جدیدا میگم فقط ادم خوبی باشه همین ولی نیست لعنتی الان خواهرم ۳۵سالشه خواستگار ندازه خب ب این سن برسم میترسم واقعا میخام مجرد نباشم