سلام ، اول باید ببینید شرایط استجابت دعا را دارید ، اگر شرایط نباشه ۱۴ سال هم دعا کنید جوابی نیست ، خلاصه شرایط استجابت دعا انجام واجبات و ترک محرماته که در جامعه الان کار سختیه برای همین دعای خیلی ها مستجاب نمیشه مخصوصا کسایی که نماز قضا زیاد دارند
شما برای ازدواج واسطه فیض نیاز دارید ، بهترین ها مادرمون حضرت زهرا و پدرمون صاحب الزمان .
شما اگر می خواهید با توسط به این ۲ بزرگوار به جایی برسید باید ببینید آیا معیار های اخلاقی و ایمانی ایشان را دارید یا نه ، چون پدر مادر بخواهد برای یکی از فرزندان شیعشون همسر انتخاب کنند و واسطه فیض شوند به اخلاق و ایمان شما خیلی دقت می کنند ، لطفاً شما آیه ۲۶ سوره نور ببینید :
الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ أُولَئِكَ مُبَرَّءُونَ مِمَّا يَقُولُونَ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ (۲۶)
زنان پلید برای مردان پلید و مردان پلید برای زنان پلیدند، و زنان پاک برای مردان پاک و مردان پاک برای زنان پاک اند، این پاکان از سخنان ناروایی که [تهمت زنندگان] درباره آنان می گویند، مبرّا و پاک هستند، برای آنان آمرزش و رزق نیکویی است.
مورد دوم بعد اخلاق و ایمان میشه التزام به نماز اول وقت ، واقعا نماز اول وقت شاه کلیده ، و نماز قضا قفل و گره ای بزرگ برای زندگی انسان ، شما این توصیه از شیخ نخودکی اصفهانی به یک جوون دسته گلی مثل خودتون ببینید :
نقل است جوانی نزد شيخ حسنعلی نخودكیاصفهانی آمد و گفت: «سه قفل در زندگیام وجود دارد و سه كليد از شما میخواهم! قفل اول اين است كه دوست دارم يك ازدواج سالم داشته باشم، قفل دوم اينكه دوست دارم كارم بركت داشته باشد و قفل سوم اينكه دوست دارم عاقبت بخير شوم.»
شيخ نخودكی فرمود: «برای قفل اول، نمازت را اول وقت بخوان. برای قفل دوم نمازت را اول وقت بخوان و برای قفل سوم هم نمازت را اول وقت بخوان!»
جوان عرض كرد: «سه قفل با يك كليد؟!»
شيخ نخودكی فرمود: نماز اول وقت «شاه كليد» است
توصیه آیت الله بهجت هم درباره نماز اول وقت :
هرکس عادت به تاخیر در نمازها کرده است،خود را برای تاخیر در همه ی زندگی آماده کند...تاخیر در ازدواج، تاخیر در اشتغال، تاخیر در تولد اولاد، تاخیر در سلامتی و عافیت و...هر قدر که امور نمازت منظم باشد امور زندگیت منظم خواهد شد...
در محضر آیت الله #بهجت (ره) ص۱۱۱