2777
2789
عنوان

شایداین اخرین تاپیکم باشه

143 بازدید | 11 پست

حدودیکساله ونیمه نامزدی هستم اوایل خانوادش راضی نبودن راضیشون کرد اومدجلویکهفته پیش برداشتم بهش گفتم حرومزاده و پدرشم مرده از روی عصبانیت کلی ازش خودشوخانوادش عذرخواهی کردم هروقت باهاش دعوامیکردم کلی نامزمومیکشیدلب ب اب نمیزد منم هی باهاش لج میکردم خانوادش دیگ مخالفت کردن گفتن این دختربتوگیرمیده امامن دارم ازپادرمیام میشع ی راه خودکشی اسون بدین فقط دلم برای مادرم میسوزع خیلی راحت برداشت گفت خانوادم دنبال بهونه بودن بعدا توزندگی اذیتت میکنن زمان همه چیزودرست میکنه اما بدون من زندگی برام سخته منی ک حتی دیرجواب میدادمیخواستم بمیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐 این لوس بازیا چیه؟ تو شهر ما میگن ، چوب به خر بزنی ، پسر می‌ریزه ،، این نشد ، یکی بهتر

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

چرا خانواده ایشون متوجه بحث دونفره شما شدن؟ چند سالتونه؟

می‌تونین مشاوره برید و ایشون بهتون میگن چطوری بهتره رفتار کنید.

از تجربیات اطرافیانم باید بگم با صبوری و آرامش و حوصله ی زیاد تونستن رابطه رو حفظ کنن. البته شما باید ببینید اعصابش رو دارید، طرف مقابل چطور؟ و میزان مخالفت خانواده چقدره؟

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

هیچ پسری تاکید میکنم هییچ پسری لیاقت نداره بخاطرش رو خودت حتی یه خراش خیلی خیلی ریز بندازی

حالا هر اتفاقیم افتاده باشه

نهایتا ی سال(ک هوووو باید پسر پیغمبر باشه یسال صبر کنه و ناراحت بشه)بعدش تورو اصلا یادشم نمیاد

خودتو نابود نکن

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:

«آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت»

واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، ‏یا برمیگرده یا اگه نمیرفت، فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه نفر بود خودکشی کرده بود  

بیهوش میشه 

وسط بیهوشی ، به هوش میاد و با وحشت میگه ترو خدا نجاتم بدید !...

لابد یه چیزایی دیده که اینجوری گفته

ولی متاسفانه نتونستن اونو احیا کنن

حواست باشه که چیکار می‌کنی 

گناه کبیره اس

خدا گناهانی مارو میبخشه

اما از حق الناس و حق النفس( حق بدن )  نمی‌گذره!

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )