2777
2789

من الان میخوام رشته ریاضیات دانشگاه بخونم فقط جهت مدرک لیسانس ک تحصیلات داشته باشم و سالن زیبایی بزنم در اینده...اما مادرم میگ کار بیکلاسیه...راست میگه؟...نظر شما چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرم اینه که خوش به حالش

کجاش بی کلاسه خودشون که خیلی کلاس میذارن با شغلشون

بعدم تنها شغلیه که همیشه با شادی و مهمونی و عروسی سروکار داره و خیلی هم از این لحاظ شگون داره(خرافاتی نیستم ولی به اثری که شادی تو زندگی میذاره اعتقاد دارم)

کار عالی هست. نیازی به تحصیلات دانشگاهی نداره... فقط دوره های تخصصی برید که هزاران به مدرک دانشگاهی ...

میخوام استخدام کنم مثلا کراتین کار میکاپ کار اصلاح کار و...

اگه دنبال کلاس کاری هستی نه پرستیژ نداره ، این یه واقعیته ، نوع کار مشخصه ربطی هم به هنر داشتن و غیره نداره

فقط کار خوبی که میتونی انجام بدی اینه که بسیار سختگیرانه سالنت رو اداره کنی تا هر آدمی وارد نشه ، هر آدمی اونجا کار نکنه ، سلامت فیزیکی اخلاقی رعایت بشه ، قوانین وجود داشته باشه ، پول خارج از انصاف گرفته نشه ، حرافی و مزخرف گویی نباشه و ... چون محیطیه که به شدت مستعد انواع آلودگی رفتاری و خاله زنکیه و کار مدیر متعهد سخته

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اگه دنبال کلاس کاری هستی نه پرستیژ نداره ، این یه واقعیته ، نوع کار مشخصه ربطی هم به هنر داشتن و غیر ...

چرا پرستیژ نداره؟ الان درامد ی کارمند 15 تومنه ولی ی سالن نزدیک خونمون ماهی کم کم ماهی 50 تومن درامد داره

اصلا بی کلاس نیست. کلی هم پول توشه

بعضیا کامنت گذاشتن در همین تایپینگ ک پرستیژ نداره💔

بعد من درسم خیلی خوبه همه هم میدونن...میترسم بگن ک اخرش رفت دنبال ارایشگری و این حرفا و...