2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم قشمتش اونجا که طرفدار خواهر شوهر و مادرشوهرم یا اونجا که مجبورم پزشکی قبول بشم؟

اونجا که داییت ازدواج کرد عروستون چطوری بود مگه 

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

اونجا که داییت ازدواج کرد عروستون چطوری بود مگه

اولش خیلی اذیت کرد 

با خانواده پدریش رابطه نداشتن با ذهنیت مسموم اومد تو خانواده ما و از اول سر ناسازگاری داشت و فکر میکرد گربه رو باید دم حجله بکشه پای مادر و خواهرشوهرو ببره و شوهرش که پسر و برادر یه خانواده است رو ازشون جدا کنه

دروغ میگفت تفرقه میانداخت دعوا درست میکرد 

سر یه لباس پوشیدن مادربزرگم بهش گفت این لباسه یقه اش و پشتش بازه پیش فامیلای ما نپوشش کردش ۵ ماه دعوا که مادرت گفته تو باید روسری بپوشی در صورتیکه همه اونجا بودیم و شنیدیم کلی اشک همه رو درآورد تا آروم شد 

انگار مشکلات با خانواده پدریش باعثش بوده

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
اولش خیلی اذیت کرد با خانواده پدریش رابطه نداشتن با ذهنیت مسموم اومد تو خانواده ما و از اول سر ناساز ...

الان با همن؟ 

زندایی منم همینطوری شلوار لی تنگ میپوشه با لباس بالای باس ن اما من میگم زنی که با خانواده شوهر دعوا هم کنه بازم شوهرشو زندگیشو دوست داره چون این زندایی من یک هو طلاق گرفت نه یکبار گله کرد نه هیچی منم که رفتم بپرسم مشکلتون چیه چهارتا چیز مسخره گفت انگار داییمو دوست نداشت 

الان با همن؟ زندایی منم همینطوری شلوار لی تنگ میپوشه با لباس بالای باس ن اما من میگم زنی که با خانوا ...

آره باهمن اختلاف سنیشون زیاده زن دایی بچه اس رسما ۹ سال کوچیکتره از داییم منتظریم بزرگ بشه

الان با همن؟ زندایی منم همینطوری شلوار لی تنگ میپوشه با لباس بالای باس ن اما من میگم زنی که با خانوا ...

بعضیا خودشون درگیرن بهتر که جدا بشن یا بفهمن زندگی جنگیدن با بقیه نیست

آره باهمن اختلاف سنیشون زیاده زن دایی بچه اس رسما ۹ سال کوچیکتره از داییم منتظریم بزرگ بشه

اینا هم اختلاف سنیشون زیاد بود ولخرج بود اخرش رفت دادگاه گفت پول نداره ،، اونم به من نشون داد عروس میتونه بد باشه حتی اروم و سر به زیرش

اینا هم اختلاف سنیشون زیاد بود ولخرج بود اخرش رفت دادگاه گفت پول نداره ،، اونم به من نشون داد عروس م ...

آفرین حالا اونقدر اومدن به من تیکه انداختن تو سایت سر امضام...انگار فقط مادرشوهر خواهرشوهرا بدن...من بعد این تصمیم گرفتم در آینده عروس خوبی باشم...باور کن بعد بعضی تاپیکا رو میبینم نمیتونم سکوت کنم

آفرین حالا اونقدر اومدن به من تیکه انداختن تو سایت سر امضام...انگار فقط مادرشوهر خواهرشوهرا بدن...من ...

اصلا هر مادرشوهری هم عروس یوده بنظرم بی معنیه طرف داری ولی بعضیام هستن زندگی خودشون خوبه بقیه رو بهم میندازن من از همه بیشتر از اونا میترسم