2777
2789
کردم ولی نمیشه همه چی میاد جلو چشمم ولی اونی که می‌خوام نه

ازون اموزشا گوش بده که کلمه به کلمه بهت میگه چیو تصور کنی و تو چه حالتی نه بصورت کلی

یکی دیدم قبلا ولی عنوان ویدیو دقیق یادم نیستش

ما فرزندان کوروشیم..🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازون اموزشا گوش بده که کلمه به کلمه بهت میگه چیو تصور کنی و تو چه حالتی نه بصورت کلییکی دیدم قبلا ول ...

اگر عنوانش وتا حدودی یادتون باشه بگید بازم ممنون میشم

راستی شما خودتون انجام دادین؟

اگر عنوانش وتا حدودی یادتون باشه بگید بازم ممنون میشمراستی شما خودتون انجام دادین؟

راستش اموزش تله پاتی بود تقریبا با همین عنوان 

بله خودم انجام دادم و یمقدار هم موثره نه اونقدرا

ما فرزندان کوروشیم..🤍
آهان ممنونم ♥️یه کمی هم بتونه کمک کنه کافیه بقیه اش با خداس

حتما وقتی انجامش میدی از ته دلت باشه

و وقتی انجامش دادی تموم شد اصلا ازون ببعدش به تله پاتی و افکاری که تو اون لحظه داشتی فکرم نکن 

جوری رهاش کن و زندگی کن ک انگار اتفاقی نیفتاده

اینجوری بهتر جذبش میکنی

ما فرزندان کوروشیم..🤍
خب چرا میگن سمت دعانویس نرید واسه مدتی کارتون رو درست میکنه ولی بعد مدتی بکلی خراب میشه

دعانویس موکل داره خب؟

و به کمک موکلین خودش دعا رو مینویسه و تا یه مدتی میتونه نجاتتون بده چون یه جورایی تمدیدیه تا آخر عمر باید بری اونجا تمدیدش کنی تا مشکلت برطرف بشه و درکل باید تا آخر عمرت بشناسیش و باهاش رفت و آمد داشته باشی؛

اما اگه از طریق قرآن و نماز و اینجور چیزا جلو بری مشکلت زودتر حل میشه و دعانویسی که میگه با قرآن جلو برو دعانویس خوبیه بهش اعتماد کن.