2777
2789
درکت میکنم برای منم یه زمانی اینطوری بود اما انگار به مرور زمان رفع شد.دعا نوشتن برات یا موکل داری؟

خودم قبلا چندبار رفتم سمت دعانویس ولی دیگه خسته شدم و گذاشتمش کنار

والا قبلا پیش چندتا سید رفتم گفتن بختت بازه

حتما وقتی انجامش میدی از ته دلت باشهو وقتی انجامش دادی تموم شد اصلا ازون ببعدش به تله پاتی و افکاری ...

یعنی کامل رهاش کنم؟من مدتی وابستگی زیاد به طرف مقابلم داشتم و هر چی این وابستگی و دلبستگی بهش زیادتر میشد اون دورتر میشد همین و در نهایت دعای جدایی باعث  جداییمون شد الان اون وابستگی و نیست ولی بازم اگر قدرت اختیار داشته باشم با عقل اون یه نفر انتخابمه 

ولی الان نتیجه این رهایی و تو خواب هام میبینم که پیام میده و..یه چیزایی دارم حس میکنم که انگار قرار یه خبری بشه ولی کامل نمیتونم رهاش کنم

شما فقط یه بار انجام دادید ؟نیاز به تکرار نیست ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم .. شما میدونین چه نماز و چله ای بگیرم حاجت روایی هست؟ من اینجا تعریف نماز کن فیکون (نماز ...

سلام 

درمورد چله ها و نماز ها اصلا نمیدونم اما شنیدم دعا سرنماز اول صبح خیلی کمک میکنه.

نامه به امام زمانم نوشتم نتیجه گرفتم

خودم قبلا چندبار رفتم سمت دعانویس ولی دیگه خسته شدم و گذاشتمش کناروالا قبلا پیش چندتا سید رفتم گفتن ...

اگه از بچگی مشکل داری موکلته که قابل حله با نماز میتونی ضعیفش کنی

ولی اگه دعاست کارت یکم سخته مثل من شدی:)🤍

سلام درمورد چله ها و نماز ها اصلا نمیدونم اما شنیدم دعا سرنماز اول صبح خیلی کمک میکنه.نامه به امام ز ...

نامه به امام زمان میگین بهم که چجوریه؟ بعد نامه رو چکار کنم ؟ چجوری بنویسم ؟ واقعا حاجت میده؟ 

یعنی کامل رهاش کنم؟من مدتی وابستگی زیاد به طرف مقابلم داشتم و هر چی این وابستگی و دلبستگی بهش زیادتر ...

فقط یکبار انجام بده و دیگه بعدش ب هیچی فکر نکن خودتو با چیزای دیگه سرگرم کن تا میتونی

این قانونشه 

ما فرزندان کوروشیم..🤍
خیلی از خدا کمک خواستم خیلی التماسش کردم ولی انگار صدامو نمیشنوه

من یه موردی و شنیدم که میگن اگر نماز اول وقت همیشه بخونید بعد یه مدت دعاهاتون مستجاب میشه 

من یادمه فقط ۵روز بود نماز اونم فقط ظهرها به خاطر خود خدا می‌خوندم تو اون ۵ روز یکی از دعاهام مستجاب شد حیف بعدش ادامه ندادم یا اگر هم دادم فقط به خاطر خدا نبود 

نامه به امام زمان میگین بهم که چجوریه؟ بعد نامه رو چکار کنم ؟ چجوری بنویسم ؟ واقعا حاجت میده؟

چیز خاصی نیست همینجوری توی دفتر بنویس تمام مشکلاتی که داری والا من الان دیگه نمینویسم اونموقع مینوشتم