2777
2789
عنوان

پسرم بخونید نظر بدید

186 بازدید | 30 پست

ببین یه دختره رو ازش خوشم اومد خیلی خیلی

بعد نمیدونستم باس چیکار کنم 

تو یه کاروان بودیم برای کربلا

اومدم بهش گفتم 

من میتونم شما به یه حالا مثلا ناهار دعوت کنم 

میدونم اشتباه کردم چون نمیدونستم 

بعد این منو مسدود کرد و تازه رفت پیش همه زنا اینو گفت بهشون و 

یعنی قصدش خراب کردن من بوده؟

نظر بدید،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احمق بود بیشتر

نگران نباش چیز خاصی رو از دست ندادی، دختری ک حتی مسائل خصوصی خودشو نمیتونه نگه داره دو روز دیگه مسائل زندگی زناشوییشم کل محله خبردار میشن ازش.

بیخیالش شو.

ان شاالله اگ خودت پسر معقولی هستی ی دختر عین خودت و برازندت بیاد تو زندگیت.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اگر واقعا عاشقش بودی فکر نمیکردی احمقه

حماقت حماقته، ربطی ب عاشقی نداره

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ابرو پسرا را بردی، مرد همه جا باید مرد باشه

😁 ای ول

نگران نباش چیز خاصی رو از دست ندادی، دختری ک حتی مسائل خصوصی خودشو نمیتونه نگه داره دو روز دیگه مسائ ...

اصلا ببین فقط تا الان از اون خوشم اومده 

نمیدونم به خرافات اعتقاد داری یا نه 

بعضی موقع از یکی خوشت میاد چون اون ازت بدش میاد 

بعضی موقع ها بد کسی رو میخوای چون اون خوب تو رو میخواد 

یعنی اون احساسی که درونت ایجاد میشه طرف مقابل برعکسش فکر میکنه