2777
2789
عنوان

پسرم بخونید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید قصد شما رو اشتباه متوجه شده . اگر مایلین باید جدی پا پیش بزارین احتمالا .

از ۷ جا مسدودم 

بعدشم وقتی رک میگه ازت خوشم نمیاد چی باید بهش بگم 

چرا واقعا انقدر مغرور

اصلا ببین فقط تا الان از اون خوشم اومده نمیدونم به خرافات اعتقاد داری یا نه بعضی موقع از یکی خوشت می ...

اینا خرافات نیس، ریشه در کودکیمون داره، ب طور معمول آدما در آینده عاشق کسی میشن و وابستگی عاطفی بهش پیدا میکنن ک بتونه همون حسایی ک پدر و مادر بهش دادن رو باهاش تجربه کنه، اگر کودک والدین سرزنشگر و بی توجه و بی محبت داشته، در آینده مجذوب آدمای سرد میشه، تا ازاین طریق الگوی ارتباطی ک با والدینش براش شکل گرفته رو بتونه ادامه بده، چون این تنها الگویی هست ک برای ذهن اون فرد آشناست، خلاصه ک اگر جذب کسی میشی ک دوستت نداره و هرچی بیشتر پست میزنه هنوزم عاشقتر میشی، احتمالا الگوی ارتباطت ی دلبستگی ناایمن هست، و ن ی دلبستگی ایمن، درموردش دوس داشتی مطالعه کن، ان شاالله بهترینا برات اتفاق بیفته.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

وقتی عشقی که بهت بد میکنه و دیگه مال تو نیست دیگه برات مهم نیست چی در موردش بگی

هرکاری دوس داری بکن ولی دخترا بیشتر از اینکه به ظاهر و پول و خانوادت اهمیت بدن به اخلاقت اهمیت میدن، اینکه چقدر برات مهمن و بهشون توجه کنی خیلی مهمه(اگر دیدی یکی انگار از دماغ فیل افتاده جوری که همش سکه یه پولت میکنه فقط ولش کن) 

دخترا با گوششون عاشق میشن، اینکه گذشت اما واسه بعدی ها به این نکات توجه کن(با توجه به تاپیک های قبلیت گفتم) 

حماقت این بود که من خودمو کوچیک کردم ۱۰۰ تا بد و بیرا هم شنیدم

یس، خب دیگ پیگیرش نباش

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

از ۷ جا مسدودم بعدشم وقتی رک میگه ازت خوشم نمیاد چی باید بهش بگم چرا واقعا انقدر مغرور

میشه کلا مکالمه بینتون رو تعریف کنید که چرا بی دلیل و بدون شناخت  ردتون کرده اخه و یا دلیلش چی بوده ؟ 

و اینکه دختر خانم مذهبیه؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

میشه کلا مکالمه بینتون رو تعریف کنید که چرا بی دلیل و بدون شناخت ردتون کرده اخه و یا دلیلش چی بوده ...

اسمت رو فارسی تایپ میکنی؟ 

چون شبیه اسم یکی از سلبریتی های مورد علاقه منه😁

اسمت رو فارسی تایپ میکنی؟ چون شبیه اسم یکی از سلبریتی های مورد علاقه منه😁

شاینی سان ،به معنای خورشید درخشانه ،

از جهت اینکه نورافشانی مسکنه حتی به قیمت تموم شدن خودش (: 

حالا سلبریتی محبوب شما کی هستن؟(:

شاینی سان ،به معنای خورشید درخشانه ،از جهت اینکه نورافشانی مسکنه حتی به قیمت تموم شدن خودش (: حالا س ...

اسمی که انتخاب کردی واقعا بنظرم جالب و پر معناس🥺

جدیدا عجیب عاشق خورشید شدم و انگار حس خیلی خوبی میده به آدم، بنظر من نمادی از استقلال و زیبایی هست👀

اسم سلبریتی مورد علاقه من شین هی سان هست

اسمی که انتخاب کردی واقعا بنظرم جالب و پر معناس🥺جدیدا عجیب عاشق خورشید شدم و انگار حس خیلی خوبی مید ...

مرسی ،ذهن زیبای شما اینطور میبینه 🤍💝

شین هی سان که عشقه❤️🤝