2777
2789

تا جایی که من میدونم 

گفتن اگر هم خوشبختی تو این دنیا و هم آخرت رو میخوای نماز شب بخون 

همه آدم های بزرگ مثل بهجت تبریزی علامه مصباح و ... نماز شب میخوندن 

نماز شب باعث از بین رفتن فقر باعث آرامش و خوشبختی میشه 

روی چهره هم تاثیر داره چند تا حدیث هست ک برای زیبایی صورت و نورانی شدن گفتن نماز شب بخونید 

منم میخوام شروع کنم 

برای حاجت روایی خیلیی خوبه من حاجت بزرگی ازش گرفتم

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با نماز شب میتونیم به درجات خیلی بالایی برسیم تو هر زمینه چه شغلی  و ...

حتی اگ نتونستی ۱۱ رکعت رو بخونی 

میتونی اون سه رکعت نماز شفع و وَتر رو بخونی 

نیم ساعت قبل نماز صبح بلند شو 

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

با نماز شب میتونیم به درجات خیلی بالایی برسیم تو هر زمینه چه شغلی و ...حتی اگ نتونستی ۱۱ رکعت رو بخ ...

شما میخونید؟؟واسه حاجت روایی چجوریاست؟؟

ای دوست برایم دعا کن🌹
تا جایی که من میدونم گفتن اگر هم خوشبختی تو این دنیا و هم آخرت رو میخوای نماز شب بخون همه آدم های بز ...

شما که میگید حاجت بزرگی گرفتید،یعنی میخونید دیگه،پس چرا نوشتید منم میخام شروع کنم؟؟؟

ای دوست برایم دعا کن🌹
شما که میگید حاجت بزرگی گرفتید،یعنی میخونید دیگه،پس چرا نوشتید منم میخام شروع کنم؟؟؟

من یکبار خوندم برای حاجت 

ولی میخوام هر شب بخونم