2777
2789

روی تخمدانتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده هرشب

ورزش و فعالیت و رژیم سالم خوری

اینا معجزه میکنه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

من تنبلی تخمدان داشتم تو سه ماه ۱۱ کیلو کم کردم با وزن۷۵ باردار شدم ماه نهم۸۲ کیلو بودم قبل از زایمان. بعد از زایمان هم وزنم شد۷۰ الان یک ساله زایمان کردم وزنم شده۷۳ خدارو شکر راضیم😅

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تنبلی تخمدان داشتم تو سه ماه ۱۱ کیلو کم کردم با وزن۷۵ باردار شدم ماه نهم۸۲ کیلو بودم قبل از زایما ...

دقیقاااا الان مث شمایم وزن اولیه شما چند بود؟بارداریتون چطور بود از نظر دیابت فشار خون؟منم تنبلی دارم هنوز پریودام منظم نیست باید قرص بخورم از این نظر ... اصلا امید ندارم همینطوری خود ب خود باردار بشم 

دقیقاااا الان مث شمایم وزن اولیه شما چند بود؟بارداریتون چطور بود از نظر دیابت فشار خون؟منم تنبلی دار ...

من ۸۶ بود وزنم خیلی بالا بود ببین من چهار ماه دارو خوردم هیچ تاثیری نداشت هیچی حتی بد تر شدم ولی سه ماه اصلاح سبک زندگی انجام دادم بدون هیچ پکیج فقط از روی پیج بارداری فلورا با لایو و پست های سالم خوری کردم خوابمو تنظیم کردم هم وزنم اومد پایین هم ماه چهارم باردار شدم 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

من ۸۶ بود وزنم خیلی بالا بود ببین من چهار ماه دارو خوردم هیچ تاثیری نداشت هیچی حتی بد تر شدم ولی سه ...

منم همون بودم الان ۷۵ ام...ی بار دیدم پیجش خیییییلی سخت بود میگفت قند و هر چی صنعتی حذف کنید حالا قند میتونم اما پنیر ماست و..‌نمیشه آخه ... چقد خوب طبیعی شکر خدا باردار شدین ...بارداریتون چطور بود سخت نبود یا دیابت و فشار خون؟چون نگران اینم هستم و اینکه اراده ندارم مث اوایل برای رژیمم برای همین چند ماهه همینم 

منم همون بودم الان ۷۵ ام...ی بار دیدم پیجش خیییییلی سخت بود میگفت قند و هر چی صنعتی حذف کنید حالا قن ...

ببین واقعا سخت نیست قند و شکر رو حذف کن و تنقلات و فست فود و سرخ کردنی بقیه چیز هارو میتونی بخوری ولی متعادل و حتما حتما باید کنار گذاشت سالاد و سبزیجات بخوری مهم ترینم بخشش هم خواب هست که قبل از۱۲ باید بخوابی و قبل از ۸ بیدار بشی. سخت هست ولی به بغل کردن یه فرشته می‌ارزه. 

من هیچ مشکلی نداشتم نه قند نه دیابت هیچی تازه شیرم هم بخاطر سالم خوری قبل از بارداری خیلی عالی بود بچم خیلی خوب وزن گرفت 

مرسی عزیزم راهنمایی کردی خیلی ممنون انگیزه گرفتم

خواهش میکنم خانم انشالله که دامنت خیلی زود سبز بشه در روز سعی کن بیست دقیقه ورزش های هوازی انجام بده و یک ساعت پیاده روی داشته باشی خیلی موثره

خواهش میکنم خانم انشالله که دامنت خیلی زود سبز بشه در روز سعی کن بیست دقیقه ورزش های هوازی انجام بده ...

انشاالله... قبلا در طول رژیم  ورزش میکردم اما همه رو تقریبا کنار گذاشتم انشاالله خدا دوباره کمکم کنه و سالم خوری کنم ...

شما پریوداتون چطور بود؟تو رژیم تنظیم شد؟

قبلا خیلی ناز منظم بود ولی بعد از اصلاح سبک بله تنظیم شد کاملا 

ببین جانم اصلا تا امید نشو من تنبلی تخمدان داشتم یکی از لوله های رحمی بخاطر فیبروم کاملا مسدود شده بود کیست داشتم اندمتریوز و ضخامت رحم داشتم همشون حل شد با سه ماه خدا بزرگه فقط کوتاه نیا و بهش اعتماد کن و پشت گوش ننداز مواردی که گفتم رو