2777
2789
من خودم دوقلو مد نظرم هست  سايد اصلا جادار نيست و شده چشمم چشمي  درصورتي كه قيمت با دوقل ...

من عاشق سایدم😑😑😑چیکارکنم خب دودش دالم 😢😢ازدوقلوبدم میاددوقلوبدردمادرم میخوره ک کلی وسایل داره

آره از لحاظ قيمت خيلي فرقي نميكنه ولي من خودم سايد ٣٢ فوت دارم واقعا جاداره اصلا مشكلي ندارم ولي برا ...

میگن ۳تومنه؟دوقلو اماسایدمن دیدم ۷الی ب بالاس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اونومیدونم 😣😣یکاری کرده ک همسرم فقط میگه حرف فلانی بعدبرگشته گفت دوقلوخیلی بهترازهمه لحاظه خ ...

اينا به شوهرت بگو چرا رفتي با همكار مشاوره كردي اون كه گناهي نداره مشكل از شوهرته رفته صحبت كرده اونم نظر داده 

بايد به شوهرت بگي بالاخره يه اشنا لوازم خانگي يامن يا شما داريم بريم از اون مشورت بگيريم

پس از چشم همكار نبين از چشم شوهرت ببين

عزیزم اونومیدونم 😣😣یکاری کرده ک همسرم فقط میگه حرف فلانی بعدبرگشته گفت دوقلوخیلی بهترازهمه لحاظه خ ...

به نظر منم كسي كه تا اين حد تو خريدهاي جهاز يكي ديگه دخالت ميكنه و باعث ناراحتي ميشه بي شعوره

من عاشق سایدم😑😑😑چیکارکنم خب دودش دالم 😢😢ازدوقلوبدم میاددوقلوبدردمادرم میخوره ک کلی وسایل داره

شماهم بالاخره همينجور كه نميمونيد بچه دار ميشيد بعدم سبزي و لوبيا و گوشت كه مادرا ميذارن تو يخچال خوب ماهم ميخوايم. بذاريم 

پس ربطي به مادر و اينا نداره 

مادر نون ميذاره ماهم ميذاريم 

كشك ميذاره ماهم ميذاريم 

رب گوجه ميذاره ماهم ميذاريم

بنظر من چدا بگیر من خودم هیمالیا دو قلو دارم ازش خیلی راضی ام هم واسه جا به جایی هم از نظر جا دار بودنش..دختر خالم ساید داره  همش ازش میناله..موقع اسباب کشی پدرش دراومد

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

[QUOTE=47177757]اينا به شوهرت بگو چرا رفتي با همكار مشاوره كردي اون كه گناهي نداره مشكل از شوهرته رفته صحبت كرد

همسرم سرویس میبره دخترهم ازاوناس ک توماشین می رقصه وایناخیلی پرووهمسرم گفت بهش خیلی دیرمیاین واینچیزا اونم گفته رفته بودم دنبال یخچال جهیزیه واینا حرف افتاده گفته اینجوریه😤😤😤😤ازش خوشم نمیاد برگشته گفته شماهم عقدی وسایل بزرگاباشماس همسرمم گفته اره اونم نشسته توضیح داده چی بخرچی نخر

بنظر من چدا بگیر من خودم هیمالیا دو قلو دارم ازش خیلی راضی ام هم واسه جا به جایی هم از نظر جا دار بو ...

ن من بخام بخرم خونه داریم خودمون فعلاهیچی معلوم نیس

ن من بخام بخرم خونه داریم خودمون فعلاهیچی معلوم نیس

ولی من خودم پول داشتم ساید میگرفتم😅😅😅

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
[QUOTE=47177757]اينا به شوهرت بگو چرا رفتي با همكار مشاوره كردي اون كه گناهي نداره مشكل از شوهرته رف ...

عزيزم اون دختر خانم بگه شنونده كه شوهر شما باشه بايد عاقل باشه 

ببخشيد انقدر رك صحبت كردم 

مرد بايد ببينه زنش چي ميگه نه دختر همسايه 

اينا بشين سر فرصت باهاش صحبت كن چون مشكل كوچيكي نيست شايد يخچال الكي باشه و بحثي نداشته باشه وبشه كنار اومدولي رفتار شوهرت جاي صحبت باهاش داره

شماهم بالاخره همينجور كه نميمونيد بچه دار ميشيد بعدم سبزي و لوبيا و گوشت كه مادرا ميذارن تو يخچال خو ...

میدونم ولی خیلی جامیگیره وبرتعدادزیادبنظرم خوبه 😊😊😊ولی من هرکاری میکنم ازقیافش خوشم نمیادسایدجمع وجورتر وشیکتره

عزيزم اون دختر خانم بگه شنونده كه شوهر شما باشه بايد عاقل باشه  ببخشيد انقدر رك صحبت كردم  ...

اونکه بعله😊😊😊ولی ازکسی ک دخالت میکنه توزندگیه بقیه خوشم نمیاد