2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی دیگه نمیاد پایین نهایت یکی دو تومن برا سرگرم کردن ما بدبختا

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

طلا هرموقع برسه ب گرمی ی تومن یعنی اومده پایین ...نه از ۲۵ تومن بشه ۲۰ تومن بقیه بگن دیدی طلا ریخت دیدی اومد پایین ....

طلا بهترین و امن ترین پس اندازه برای ۶ ماه ب بالا

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪

طلا قیمتش جهانی هست عزیزم اونس جهانی الان وضعیت خوبی نداره قیمت الان طلا بخاطر دلار هست طلا نسبت به تورم جا مونده و با طلا خریدن نمیتونی سرمایتو از تورم حفظ کنی و پولت سود آنچنان نمیگیره که بتونه با تورم مقابله کنه

طلا قیمتش جهانی هست عزیزم اونس جهانی الان وضعیت خوبی نداره قیمت الان طلا بخاطر دلار هست طلا نسبت به ...

ببین من تو اوج نداری پنج روز پیش رفتم طلا فروشی دوسه تا مغازه دیدن کردم پسندم نبود رفتم مغازه بعدی پسند کردم شد ۲۴۱۰۰ دست ۶۰۰ تومن رفت روش منم ناچارن خریدم با وجودی که شوهرم بدهی داشت گفتیم بیشتر میره بالا حالا من میدونم بازم ضرر نکردیم چون میره بالاتر بعد شوهرم بفهمه منو میکشه 😔😭

ببین من تو اوج نداری پنج روز پیش رفتم طلا فروشی دوسه تا مغازه دیدن کردم پسندم نبود رفتم مغازه بعدی پ ...

فکر کردی چقدر مثلا میره بالا مگر اینکه جمع کنی برای چندین سال دیگه، تا یکی دوسال آینده سودی نمیده مثلا اونجوری که ماشین گرون میشه یا لبتاپ یا گوشی گرون میشه طلا اونجوری گرون نمیشه من موقعی که ۲۱و نیم بود دو هزار و صد پوند پولمو طلا گرفتم میشد ۵۰۰ میلیون سودش هنوز به سی میلیون نرسیده ولی اگع پوند نگه داشته بودم پونصد میلیون الان میشد ۶۶۰ میلیون تقریبا دقیق حالا حساب نکردم خیلی فرقش هست

فکر کردی چقدر مثلا میره بالا مگر اینکه جمع کنی برای چندین سال دیگه، تا یکی دوسال آینده سودی نمیده مث ...

آخه همه اینجا میگفتن تا ۳۸ میره پاییز منم حتما باید میگرفتم پای آبروم وسط بود گفتم الان بگیرم یک ماه دیگه گرون میشه میشه نمیتونم بگیرم من نمیخوام بره بالا فقط میترسم زیاد بیاد پایین شوهرم مغزمو میخوره