2777
2789
ازلحاظ کیفیت میخام بدونم ازلحاظ موتوراین چیزاش

يخچال سايد يه موتور داره اگه خراب بشه يخچال و فريزر با هم از كار ميوفته ولي دوقلو دو تا موتور مجزا داره. كيفيت موتورش هم به شركت سازنده بستگي داره 

راستش می گن دو قلو بهتره هم حمل و نقلش راحت تره  هم هر کدوم یک موتور داره،،،یخچال جدا،،،فریزر ...

فقط همین😑😑خوب اونکه معلومه هریخچال جداموتورداره وسایدیکی😤😤😤خدالعنتش کنه اون زنرو😤😤😤😤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم ساید دارم مارک  ال جی از لحاظ کیفیت عالیه اما اگه جمعیت خونوادت زیاد دوقلو بهتر واست چون یه کم فریزرش کوچیک و برا جابجایی هم اره خیلی مشکله 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢

بنظرم برند خوب بگیر چون یخچال رو نمیتونی هر سال عوض کنی.من خودم سامسونگ دارم البته از بانه خریدم اصل کره‌‌ چون شنیدم الان امین حضور فقط پر شده از سامسونگ و ال جی مونتاژ ایران

ازلحاظ کیفیت کدوم بهتره 😤😤ی بیشوری گفت دوقلوازسایدباکیفیت تره ازلحاظ موتوروبقیه چیزا رومخ همسرم کا ...

يخچال جهيزيه رو شوهرت خريده؟ موتورش فرقي نداره ولي براي جهيزيه به نظر من سايد بهتره كلا من دارم واقعا راضي ام 

خوب بايد مينوشتي دوستان چه ماركي معرفي ميكنيد  عنوان تاپيكت اشتباهه

😂😂😂مارک سامسونگ خوبه میدونم اماحق باشماس یادم رفت بگم ازلحاظ موتوراینا 😊😊

يخچال جهيزيه رو شوهرت خريده؟ موتورش فرقي نداره ولي براي جهيزيه به نظر من سايد بهتره كلا من دارم واقع ...

ن قبلاسرش بحث شدازاول تصمیم ب سایدداشتیم  من روزک اومدن حرف بزنیم گفتم ساید بعدچندماه پیش گفت فلانی همکارم میگه سایدبدردنمیخوره دوقلوخوبه منم دوقلومیخرم اون خانومم ی هفته بودنامزدکرده بود😤😤😤همسرمم سریخچال هی میگفت دوقلوبحثمون شدگفتم بزاربپرسم الان یادن افتاد😁😁

کیفیت رو برندی که میخری تعیین میکنه.الان دوست من دوقلو داره مارک الکترواستیل همن ماه اول یخسازش خراب ...

خاله من داره الکترواستیل دودرراضیه عالیه ن خراب شده ن چیزی حتی برفک نمیزنه

ازلحاظ کیفیت کدوم بهتره 😤😤ی بیشوری گفت دوقلوازسایدباکیفیت تره ازلحاظ موتوروبقیه چیزا رومخ همسرم کا ...

اون بيشعور نبوده 

ادم با شخصيتي بوده كه راهنمايي كرده 

دوقلو دوتا موتور داره اگر خداي نكرده يكيش بسوزه تا اون درست بشه مواد غذايي ها خراب نميشن 

اون بيشعور نبوده  ادم با شخصيتي بوده كه راهنمايي كرده  دوقلو دوتا موتور داره اگر خداي نك ...

عزیزم اونومیدونم 😣😣یکاری کرده ک همسرم فقط میگه حرف فلانی بعدبرگشته گفت دوقلوخیلی بهترازهمه لحاظه خراب نمیشه شماهم دوقلوبخراخه ب اون چ ربطی داره من چی بخرم چی نخرم