2777
2789
نی نی سایت وجایی برای مرد ها هست بگو برم اونجا تبادل نظر کنم بگو اگه جایی هست راهنمایی کنن

باهاش شوخی کن محبت کن یوقتا دوتایی بددن بجه برین بیرون واسش جیزای فانتزی و خوشگل بخر ببین تاثیری داره

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونم نی نی سایت برای خانوماست اما کمک و راهنمایی خاستم از خانما ومشاورین نظرات بسیار کمک کنند ه و ...

از اول همینجوری بودن؟

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  

یک زن هیچ وقت نمیتونه بی احساس باشه احساسات لطیف تو وجودش گنجانده شده و جز ذاتش هست اینکه خانوم شما نسبت ب شما بی احساس شده بخاطر نحوه برخورد شماست طبق تجربه زنانه خودم گفتم چون خودمم وقتی می‌خوام احساساتمو بروز بدم نسبت ب همسرم یاد بدی ها و حرف های زشت و تهمتاش میوفتم و حقیقتش نمیتونم دروغ بگم که دوست دارم....حتی حتی حتی ب دروغ....

حسبی الله
نه عزیز مثل تراکتور کار میکنیم ...مدل ما هم اینشکلیه مرد احساسی و روشنفکر ...

خب  تمایل خانمی دارید 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار

سلام من جوابهاتون رو که خوندم احساس میکنم مشکل شما کم بروز دادن عاطفه توسط خانوم تون نیست، بلکه یک ح ...

دوس دارم با همسرم زیاد حرف بزنم ..مثلا بجای اینکه بیام نی نی سایت تمتم حرفامو با خودش مشورت کنم واونم کامل وزیاد حرف بزنه و راهنماییم کن ه...اهل حرف زدنم ..حرف زدن ارومم میکن ه خانومم عالی هست فقط کم حرف

منم خیلی احساسی ام همسرم متعادله ومنم اذیت میشم باعث شده وقتی میخوام بروز بدم احساساتمو نتونم یا یادم میاد قبلا ازفلان حرفش ناراحت شدم ونمیتونم به ایشون اونجور که باید محبت کنم یاخودش یه جورایی مانع میشه میخوام بهش نزدیک بشم یه هو میزنه توذوقم ..ریشه یابی کنید ..کم دوقی همسر م ذوی منم کور شده و دیگه نمیتونم‌مثل سابق باشم

خب تمایل خانمی دارید

نه ت رنس نیستم نترسین ...تمایل خانومانه هم ندارم فقط خیلی زیاد احساسی عاشقانه و دریای حرفهای احساسی محبت امیز ..والا خدمم موندم مرد به این شدت احساس تا حالا ندیدم ...بخاطر اینک هخیلی احساسیم دوست داشتم خانومم  هم مثل خودم باشه و ارضا بشم از حرف زدن وحرفای عاشقانه ورفتارهای عاشقانه ... 

دوس دارم با همسرم زیاد حرف بزنم ..مثلا بجای اینکه بیام نی نی سایت تمتم حرفامو با خودش مشورت کنم واون ...

من خانمم ودقیقا مثل این اقا هستم پرشرو شور دوست دارم حرف بزنم خمسدم نظر بخواد براکاراباهم بریم مشورت کنن باهام همه جاباشه همراهم توجه .ادم دوقش کورمیشه خیلی بده ..

خب تمایل خانمی دارید

تو خانواده پدری که خبری از عشق ومحبت نبود پدر مادر همش دعوا و طلاق عاطفی و بی پولی ...الانم ازدواج کردیم تیپ شخصیتیامون فرق داره با خانومی اما چون همدیگرو دوس داریم و خانومم زن زندگی هست و پاک و انسان و زرنگ هست وهمراهم تو همه چی کمکم میکنه فقط درونگراست و بلد نیست احساسی بازی و ناز وعشوه گری ...فداکارانه کنارم هست

نه ت رنس نیستم نترسین ...تمایل خانومانه هم ندارم فقط خیلی زیاد احساسی عاشقانه و دریای حرفهای احساسی ...

شاید خانمت بی احساس هستش.‌که باعث خلاء براتون وجود امده که دوست دارید

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار