بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نامزد منم همینهبرعکس من سردوبی احساسروزی هزار دفعه میپرسه دوسم داری ؟
خنده داره مال منم برعکسه...مشکل منو اکثر خانوما دارن که میگن شوهرشون کم محمبت واحساسی نیست ...حالا که همدردیم به نظرتون چیکار کنیم ..من خانومم و پسرمو دوسدا رم میخام حل کنم این مشکلو به مرور زمان
ببینید ،شما کم کم شروع کنید مثلا وقتی ابراز میکنید ،بگید تو چی ؟ تو هم همین حسو داری یا تایید بخواید ...
چون خودم روحیم کمبود هست زیاد نمیتونم فقط محبت کنم ومحبت نبینم ..یکی میخاد که با خود من اونطوری رفتار کنه تا روحیم با زبشه ...اما سعیمو میکنم ...خودم کمبود محبت دارم حالا باید اونقد به خانومم محبت کنم تا روحیش باز بشه ویاد بگیره بعدش بیاد بهم محبت واحساسی رفتار کنه .....دوست داشتم بدون اینکه بهش بگم درکم کنه ..
نمیدونم والامنم به عنوان یه دختر خیلی اهل بروز احساسات و عشوه اومدن نیستمگاهی به خاطر دلش یه نمه غشو ...
خانومم خیلی خوبه قیافش خوبه تقریبا مساوی هستیم از لحاظ ظاهر..خیلی دوستم داره اما بلد نیست ..میخا مکاری کنم بلد شه یاد بگیره بروز بده احساسشو...خودشم قبول داره کم حرفه و دست خودش نیست ...اما خیلی دوستش دارم خیلی از پسرم مادر خوبی هست زن زندگی و همراهمه تو همه چی کمکم میکنه واذیت نداره اصلا کم توقعم هست ...میخام شیک و پیک ترش کنم به خودش بیشتر برسه و زبون وقلبشو عسلی کنم .
همینا رو به خودش بگیدقبلش بگید ک همین جوری ام خیلی دوسش دارید و دوست دارید ک یه خورده احساسی تر شه
گفتم میگه دست خودش نیست تیپش اونجوری نیست و میگه بهش فرصت بدم و زمان ..کمکم داره عوض میشه اما من میخام سرعت عوض شدنشو بیشتر کنم ...یه زره هم درامد 14 حقوقم کمه و از خانواده ها بجز درد سر چیزی نمیبینیم ...بخاطر همین من باید خیلی قوی و صبور باشم
یه آقایی مثل شوما تو فامیل داریم ۳تا بچه دارد به این آقا همه مردا بهمش میگن آی وا خواهر مجاهد جون خب دیگه خدای هستین کاریش نمیشه کرد منع هم ندارد هرکسی باید با نیمه خودش ازدواج کند
فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار