2777
2789
گفتم میگه دست خودش نیست تیپش اونجوری نیست و میگه بهش فرصت بدم و زمان ..کمکم داره عوض میشه اما من می ...

خب اون استایلا و آرایشای دلربا ک‌ توی فضای مجازی میبینید هر ماه برابر حقوق شما خرجشه

به نظرم همون کم کم پیش برید

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گفتم میگه دست خودش نیست تیپش اونجوری نیست و میگه بهش فرصت بدم و زمان ..کمکم داره عوض میشه اما من می ...

آفرین قوی باش ، چون گفته براشذسخته اگ تشویقش کنی و ازش استفبال کنی وقتی بروز میده مطمئن باش برای خوشحالی تو خیلی خیلی بیشترش میکنه ،

اینطوری هم خودت کم کم حس خوبی میگیری ،هم ایشون تا ابد پروانتون میشه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

بفرمایید

اگ میشه کلی جواب بدین ،

اگ یه همسر کم حرف باشه و زیاد مایل به سوال پیچ کردن همسرش نباشه که مثلا کجا بودی ،چکار کردی و اینا ،همسرش چه فکری راجبش میکنه؟

اگ میشه کلی جواب بدین ،اگ یه همسر کم حرف باشه و زیاد مایل به سوال پیچ کردن همسرش نباشه که مثلا کجا ب ...

منظورتون خانومی هست که شوهرشو سوال پیچ نمیکنه.کم حرف باشه سوال پیجش نکنه کجارفتی کجا بودی مشکلی نداره زیاد اما حواسش باید هم زن هم مرد به همدیگه چون جامعه پر از گرگ گرسنه هست..قرار نیست سوال پیچ بشیم دورادور هواسمون باشه همسرامون چیکار میکنن وضع جامعه خرابه...کم حرف بود ن مشکلی نیست اون موقع مشکل میشه که زن یا مرد احساسات و خواسته های همدیگرو از لحاظ عاطفی برطرف نکنن ...بعضیا کم حرفن اما احساسین مثلا زیاد همسرشو بغل میکنه همیشه چسپیده بهش اما کم حرفه این مشکلی نیست..وقتی مشکل میشه کم حرفی که همراه با کم محبت کردن وکم گزاشتن به همسر باشه.کم حرف احساسی مشکلی نیست ...کم حرف خشک و بی احساس خطرناکه ومشکل ایجاد میکنه....شرمند هکلی نتونستم بدم ..

اگ میشه کلی جواب بدین ،اگ یه همسر کم حرف باشه و زیاد مایل به سوال پیچ کردن همسرش نباشه که مثلا کجا ب ...

کم حرف باهوش و بامحبت باشی هیچ مشکلی نیست...اتفاقا همسرت میگه بهش اطمینان داری که سوال پیچش نمی کنی ...اما تورو خدا هواستون به همدیگه باشه هم از محبت به همدیگه غافل نباشین هم از دور هواستون باشه همسرتون کجا ها میره .

کم حرف باهوش و بامحبت باشی هیچ مشکلی نیست...اتفاقا همسرت میگه بهش اطمینان داری که سوال پیچش نمی کنی ...

ممنون