2777
2789
مگه میشه حرفای احساسی بلد نباشه.برو نازشو بکش و از زیر زبونشش در بیار ببین کجاها تنهاش گذاشتی کجاها ...

سه تا خواهر هستن خواهراش انگار مرد هستن نهرفتارهای زنان هکلا دوست ندارن میگن لوس بازیه اما خانوم من معمولیه کم کم با کمک من داره عوض میشه اما من خودم مردم از احساس تنهایی بخدا سخته به خانوم بگی به خودت زیاد برس زیاد بغلم کن و... مشکل منو بیشتر خانوما دارن که از طرف مردشون کم لطفی میشه

مثل خانوم من تو این دوره زمونه پیدا نمیشه بخدا خانواده دوست پول جمع کن متین پاک و نجیب اما کمی رفتارهای مردانه دوست داره اهل نلز  و مثل دخترای امروزه نیست منم عاشق احساسی بازیو زنانه بودن زن حستم فقط میخام زنانه تر باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرم یک هفته نازشو نخردرست میشهآدمیزاد هرچی نازشو بخریبدتر میشه

حق با شماست اما خودمو چیکار کنم این دریای احساسو چیکار کنم که کسی خریدارش نیست کسی نیست دو ساعت بشینه حرف بزنیم باهم ...میلیاردر باشی عشق بلد نباشی فایدش چیه

از ی مشاور متخصص کمک بگیریدمنم کلا هیچی بروز نمی‌دادم و سرد بودم طرفم انقد با احساس و خوب بود و بهم ...

اره راست میگید کم لطفی کردیم مشاوره رو ادامه ندادیم..اینم بگم زیاد پولدار نیستیم یه خونه کوچیک با ماهی 15میلیون ...من فکر میکردم عشق همش پول نیست اما بسیار تاثیر گزاره...با کمک خدا میرسم به روز یکه تغییرش بدم و بهشت کنم زندگیرو براش لیاقتشو داره فقط یاد نگرفته خانوادش ضعیف بود

وقتی ۹۹ درصد زنیم حرفای دخترونه میزنیم مرد این وسط چی میگه انگار قیمه هارو ریختن تو ماستا

نی نی سایت وجایی برای مرد ها هست بگو برم اونجا تبادل نظر کنم بگو اگه جایی هست راهنمایی کنن

هم باید به اون روحیه بدم هم فعلا منتظر بمونم تا کمکم اونی بشه که میخام خدا کمکم کنه

سلام من جوابهاتون رو که خوندم احساس میکنم مشکل شما کم بروز دادن عاطفه توسط خانوم تون نیست، بلکه یک حس خلا و کمبود هستش ، مثلا گفتید احساس تنهایی دارید یا گفتید دوست دارید باهاش حرف بزنید.

اون خلا عشقیه که خودتون باید توسط خودتون تامین کنید و خودتون رو دوست داشته باشید و مثلا با کتاب خوندن و تغییر دیدگاه های زندگی. 

برای رفتارهایی که دوست دارید انجام بده هم بهش بگید مثلا این لیست مد نظر منه، نیاز به تماس پوستی زیادی دارم، نیاز به باهم فیلم دیدن دارم، نیاز به با هم گردش رفتن دارم، و غیره

ازش بخواهید انجام بده و تشویقش کنید اگر انجام داد و اگر انجام نداد مقداری سرد بشید.

بطوری کلی بهترین روش تغییر عادت، آموزش و پایداری روی اون رفتاره.

اره راست میگید کم لطفی کردیم مشاوره رو ادامه ندادیم..اینم بگم زیاد پولدار نیستیم یه خونه کوچیک با ما ...

چقدر روحیه حساسی دارید کاش خانم تون کمی تلاش کنه تا بهتر بشه کانال مشاور آنلاین خانم دکتر فرزانه فرزین فر 

را توی تلگ برید رایگان مشاوره میده و راهکارها ش عالیه به خانم تون هم آموزش زنانگی میده یه کانال هم توی ایتا هست بنام خانم مرصیه کشوری اونم مشاور رایگان داره و اتفاقا آموزش‌های خوبی داره ولی باید همسرتون حتما همکاری کنه بهشون پیام بدید انشالله کمک تون کنند

زیاد اهل نازشو کشیدنو اینجور چیزا نیستن بیشتر ارامش دوست داره ..کمی در سبک خواهران منصوریان ووشو کار ...

اونوقت ما آرزومونه با مرد احساسی ازدواج کنیم

همیشه برعکس خودت گیرت میاد

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱