2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازشو بکش اینجور که معلومه شما احساس ندارین که اون خانم تبدیل به سنگ شده

زیاد اهل نازشو کشیدنو اینجور چیزا نیستن بیشتر ارامش دوست داره ..کمی در سبک خواهران منصوریان ووشو کار هسن  خودشم میگه دست خودش نیست نمیتونه ابراز محبت کنه ...منم دریای احساس کاش یه امپول کم کننده و خشک کننده احساس وداشتم میزدم راحت میشدم مثل بقیه مردا

رزمی کاره خانمت؟

گزاشتم باشگاه دیدم داره بدتر میشه گفت منرو ..بخدا ازاد گزاشتمش حقوق و ماشین وپول همشو دادم دستش تا راحت باشه روحیش باز بشه بیشتر دوستم داشته باشه بابا حرف و بغل و ...واسه بعضیا سخته بخدا

بخدا دوست دارم اونقد از محبت و عشق لبریزش کنم تا روحیش و اخلاقش عوض بشه اما من خودم کمبود دارم اول باید یکی منو جمع کنه با حرفاش و امید به زندگی و احساس ..کاش منم مثل بقیه مردا بی احساس معمول یبودم کاش 

خب وقتی عشق شما را ببینه اونم احساس‌ نشون میده مگه زن بی احساس هم هست اومدی سر کارمون بزاری الان این ...

بی احساس نیست اتفاقا بسیار فداکار و کمک حالم هست فقط من دوست دارم رمانتیک شیک و پیک و عاشقانه و ..رفتار کنه اخلاقمون کمی برعکسه خاستم کمک کنید

بی احساس نیست اتفاقا بسیار فداکار و کمک حالم هست فقط من دوست دارم رمانتیک شیک و پیک و عاشقانه و ..رف ...

از ی مشاور متخصص کمک بگیرید

منم  کلا هیچی بروز نمی‌دادم و سرد بودم طرفم انقد با احساس و خوب بود و بهم محبت کردم کلا تغییرم داد 🤪