2777
2789
عنوان

داداشم خنگه😢

500 بازدید | 21 پست

داداشم کلاس چهارم دبستانه اما خواندن بلد نیست حتی صدای حروف رو هم نمی دونه 

بخدا نمی‌دونم چیکار کنم یه صدا واسش میگی سه ثانیه بعدش که ازش می‌پرسی میگه نمی‌دونم 😢😢😢 

هم سنای. خودش مثل بلبل جواب میدم 

خیلی هم بچه شیطونیه

مشخصه بچه چیزی بلد نیست وقتی بهش برچسب میزنی 

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ بچه ای خنگ نیست.

حواس پرته باید زیاد باهاش کار کنید

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
معلم هاش قبولش. میکنن چون بابامون رحمت خدا رفته

ربطی نداره به فوت باباتون،شایدفقط پیش شما اعتمادبه نفس نداره

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

اییییی حوصله شو ندارم ولی اگه اینطور پیش بره فردا که بزرگ شد میخواد چیکار کنه بیسواد نمی شده آخه😢

به خاطر کم کاری و اسون گرفتن معلماشه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اییییی حوصله شو ندارم ولی اگه اینطور پیش بره فردا که بزرگ شد میخواد چیکار کنه بیسواد نمی شده آخه😢

من تا کلاس چهارم با پسرم کار کردم خیلی زیاد ...‌‌پنجم ششم هفتم دیگه ولش کردم سپردم ب خودش موفق بوده تا الان 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

چون باهاش از پایه خوب کار نشده یا از همون اول خوب درس نخونده یا که بچه حواس پرتی هست بهش نگو خنگ و اینا مخصوصا جلوی خودش از الان اعتماد بنفسشو ازش نگیر باهاش کار کن. بزار تمرکز کنه بعد بهش یه مطلب رو بگو باهاش مرور کن قطعا یادش میمونه فقط نیاز به تمرین و تکرار و تمرکز داره اگه بتونین بفرستینش کلاس خیلی خوب میشه. 

اصلا بهش نگو که ببین همکلاسبات درسشون خوبه تو هیچی بلد نیستی خیلی رو روحیش تاثیر میزاره و از خودش بدش میاد