2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 49 پست
خیلی ممنونننن❤️😃درمورد هزینه شما همین تازگیا اطلاع دارید ازشون دیگه؟اگه اینطوره واقعا خوبه

قربونت 

آره برای همین امروزه این قیمت ها

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

خداروشکر 😍❤️ببخشید چند تا سوال 😶 دکترتون بینی گوشتی هم خوب درمیاره؟و اینکه هزینه ش وقتی که آف ندار ...

فداتشم عزیزدلممم ببین گلم من بینیم نیمه گوشتی بود ولی تو پبجش بری نمونه کار گوشتی خیلی زده تقریبا دستت میاد ک چطوریه دست و کارش... بدون آف فک کنم حدودا سی و پنج اینا قبلا بود گلم ❤️ بله عزیزم موسی یوسفی 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خداروشکر 😍❤️ببخشید چند تا سوال 😶 دکترتون بینی گوشتی هم خوب درمیاره؟و اینکه هزینه ش وقتی که آف ندار ...

فداتشم عزیزدلممم ببین گلم من بینیم نیمه گوشتی بود ولی تو پبجش بری نمونه کار گوشتی خیلی زده تقریبا دستت میاد ک چطوریه دست و کارش... بدون آف فک کنم حدودا سی و پنج اینا قبلا بود گلم ❤️ بله عزیزم موسی یوسفی 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

فداتشم عزیزدلممم ببین گلم من بینیم نیمه گوشتی بود ولی تو پبجش بری نمونه کار گوشتی خیلی زده تقریبا دس ...

مرسی مرسی مرسی🥰🥰🥰❤️❤️❤️

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️