2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 49 پست
خیلی ممنونننن❤️😃درمورد هزینه شما همین تازگیا اطلاع دارید ازشون دیگه؟اگه اینطوره واقعا خوبه

قربونت 

آره برای همین امروزه این قیمت ها

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

خداروشکر 😍❤️ببخشید چند تا سوال 😶 دکترتون بینی گوشتی هم خوب درمیاره؟و اینکه هزینه ش وقتی که آف ندار ...

فداتشم عزیزدلممم ببین گلم من بینیم نیمه گوشتی بود ولی تو پبجش بری نمونه کار گوشتی خیلی زده تقریبا دستت میاد ک چطوریه دست و کارش... بدون آف فک کنم حدودا سی و پنج اینا قبلا بود گلم ❤️ بله عزیزم موسی یوسفی 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خداروشکر 😍❤️ببخشید چند تا سوال 😶 دکترتون بینی گوشتی هم خوب درمیاره؟و اینکه هزینه ش وقتی که آف ندار ...

فداتشم عزیزدلممم ببین گلم من بینیم نیمه گوشتی بود ولی تو پبجش بری نمونه کار گوشتی خیلی زده تقریبا دستت میاد ک چطوریه دست و کارش... بدون آف فک کنم حدودا سی و پنج اینا قبلا بود گلم ❤️ بله عزیزم موسی یوسفی 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

فداتشم عزیزدلممم ببین گلم من بینیم نیمه گوشتی بود ولی تو پبجش بری نمونه کار گوشتی خیلی زده تقریبا دس ...

مرسی مرسی مرسی🥰🥰🥰❤️❤️❤️

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️