2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 49 پست
جدی یعنی سال ۱۴۰۳ هنوز ممکنه با زیر سی تومن عمل کرد؟من از کارای یه دکتر خوشم میاد که امسال ۶۰ هزینش ...

ارههههه من تازه تخغیفم داد با دارو و ترمیم کننده و همه شد۲۵

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من لحظه شماری میکنم روزی بیاد شرایط عملم جور شه یه وقت کنسل نکنی ایشالا یه بینی خوشگل دربیاد

انشالله عزیزمممم منم بعد چندسال شوهرم راضی شد فعلا ک خداروشکر خیلی راضی م انشالله بزودی شمائم اوکی شه بری قشنگم

سبک ترین و راحت ترین عمل عمل بینی هستبرو نگران هیچی نباش. راحت هم به هوش میایی🙂♥️

خیلیییی خوب بود خداروشکر عزیزم کاش اینقدر الکی استرس نمی‌گرفتم   

سلام عزیزدلم یک‌ماهه عمل کردم خیلی خیلی خوب بود

گفتی اسم دکترت چیه و کجاس 

چه مدلی عمل کردی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خیلیییی خوب بود خداروشکر عزیزم کاش اینقدر الکی استرس نمی‌گرفتم

مبارکت باشه گلم😍😍♥️♥️

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

انشالله عزیزمممم منم بعد چندسال شوهرم راضی شد فعلا ک خداروشکر خیلی راضی م انشالله بزودی شمائم اوکی ش ...

عه عمل کردین؟😃

مبارکههههههه 

دیدین استرس هاتون بی دلیل بود😍

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
عه عمل کردین؟😃مبارکههههههه دیدین استرس هاتون بی دلیل بود😍

بلهههه قشنگم ممنونم اره بخدا الکی اینقدر استرس داشتم خداروشکر خیلی خوب پیش رفت همه چی   

خداروشکر 😍❤️

ببخشید چند تا سوال 😶

دکترتون بینی گوشتی هم خوب درمیاره؟

و اینکه هزینه ش وقتی که آف ندارن چقدره؟

و اسمش موسی یوسفی هست دیگه؟

خداروشکر 😍❤️ببخشید چند تا سوال 😶 دکترتون بینی گوشتی هم خوب درمیاره؟و اینکه هزینه ش وقتی که آف ندار ...

من دکتر محمدتقی عظیمی (در سعادت آباد)

و دکتر حسین بیات رو بهتون پیشنهاد میکنم (در کلینیک امدادگران)

فوق العاده عالی هستن

هزینه دکتر بیات ۳۱ تومن 

هزینه دکتر عظیمی ک خودم پیششون عمل کردم الان ۲۰ تومن 

فوق العاده دکتر های با تجربه و منصفی هستن 

کلا قیمتشون همینه کم میگیرن ک دیگ آرزوی عمل ب دل کسی نمونه😅♥️

دز بینی گوشتی هم مهارت بالایی دارن

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

من دکتر محمدتقی عظیمی (در سعادت آباد)و دکتر حسین بیات رو بهتون پیشنهاد میکنم (در کلینیک امدادگران)فو ...

خیلی ممنونننن❤️😃

درمورد هزینه شما همین تازگیا اطلاع دارید ازشون دیگه؟

اگه اینطوره واقعا خوبه